Te-ai îndrăgostit înaintea lui? Vezi cum îţi afectează relaţia

De Mia, pe

Oamenii nu iubesc la fel, nu iubesc la fel de intens şi nici în acelaşi ritm. Este foarte posibil să te îndrăgosteşti de el înainte ca el să înceapă să simtă fluturaşii în stomac de dragul tău. Cum îţi va fi afectată relaţia în cazul acesta?
Din filmele romantice învăţăm că persoanele care se îndrăgostesc simt mereu acelaşi lucru şi în acelaşi timp, la aceeaşi intensitate – nebunie totală. De fapt, în realitate se prea poate întâmpla ca tu să te îndrăgosteşti înainte ca el să aibă sentimente prea profunde sau invers. Ne place să visăm la dragoste împărtăşită, vacanţe senzuale şi aşa mai departe, când, de fapt, viaţa amoroasă reală este ceva mai rece şi mai complicată de atât.

Iubire-sincron sau ritm propriu?

Dragostea la prima vedere nu există sau dacă se întâmplă să vă placeţi reciproc, din acelaşi moment, este probabil un sentiment superficial, după cum spun oamenii de ştiinţă care au studiat „fenomenul”. Ei spun că de fapt oamenii şi-au dezvoltat acest simţ al romantismului pentru a se concentra mai bine în găsirea unui partener sigur. Iar o femeie se poate simţi nesigură de relaţia de cuplu pe care o are sau chiar de ea însăşi dacă simte înaintea lui că îl iubeşte şi chiar îi spune acest lucru, iar el mai are de aşteptat o vreme bună până ajunge în acelaşi punct.
Pe de altă parte, chiar dacă nu simte iubirea de la început ori în acelaşi timp cu tine, asta nu înseamnă că relaţia voastră este damnată, ci puteţi avea o viaţă în doi fericită, chiar şi fără o poveste demnă de comediile romantice. Până la urmă, bărbaţii trebuie să îşi găsească mai întâi o stabilitate financiară şi un echilibru în carieră pentru a se putea concentra, mai târziu, la viaţa intimă.
Vezi mai multe pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!