Dirty talk: ce îi spui în pat în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Balanţă: „Ia-mă în braţe şi fă-mă să uit de tot!”

Bărbatul născut în zodia Balanţă este sensibil, tandru şi atent în pat. Nu vrea decât să vadă cum urci pe culmile plăcerii alături de el. Lasă-l să te răsfeţe şi bucură-te de fiecare moment!

Scorpion: „Ce vrei să-mi faci?”

Joacă un rol inocent şi arată-i Scorpionului că tehnicile lui îţi provoacă o uşoară teamă. Nimic nu îl incită mai mult decât să te vadă prinsă în capcana lui.

Săgetător: „Ce-ai zice să încercăm…?”

Vei trece acolo o experienţă sexuală, care ştii că îl va surprinde şi de ce nu, şoca pe iubitul tău! Orice Săgetător vrea o femeie dezinhibată, aşa că, cu cât eşti mai sinceră, cu atât mai bine!

Capricorn: „Iubeşte-mă…”

Îndemnul este simplu, dar şi cu un dublu înţeles pe care doar Capricornul îl va cuprinde în totalitate. Atunci când femeia iubită îi priveşte în ochi şi-i rosteşte replica, el o va copleşi cu toată afecţiunea lui.

Vărsător: „Nu mă îndrăgostesc eu de tine aşa uşor”

Astrele spun că Vărsătorii sunt foarte raţionali şi nu suportă să primească declaraţii de dragoste în timpul unei partide de sex. Opusul în schimb, îl va deruta şi impulsiona, totodată!

Peşti: „În noaptea asta te las să mă vrăjeşti”

Această replică, rostită cu misterul de rigoare, îi va trezi interesul acestui nativ imediat! El adoră contractele verbale care îi certifică o noapte de sex plină de erotism, magnetism şi pasiune.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2