Despărţire: Cea mai bună cale să-l uiţi pe fostul

De Mia, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 12:54

După o despărţire nu mai ai chef de nimic altceva în afară de stat în pat, uitat la seriale şi plâns. Nici la birou nu îţi vine să mergi, pentru că simţi că n-ai putea să te concentrezi la muncă… şi totuşi ar fi mai bine să faci asta. Iată cum poţi trece mai uşor peste durerea despărţirii:

Stai cât mai ocupată


Dacă nu te gândeşti la durere şi îţi ocupi timpul cu altceva, nu te vei mai simţi atât de rău în fiecare zi. Găseşte-ţi noi lucruri de făcut, care să îţi placă şi să îţi ţină atenţia departe de lucrurile care ţi-ar putea aminti de el. De exemplu, începe un blog pe care să scrii zilnic despre ceva ce îţi place sau poţi face lucruri pe care ţi-ai dorit mereu să le faci dar nu ai avut timpul sau ocazia. Îţi vin multe idei, trebuie doar să ai curajul să le încerci.

Fă-te mai frumoasă

Cel mai bun motivaţional să îţi faci abonament la sală sau să începi să alergi în parc este o despărţire. Mănâncă sănătos, fă exerciţii, îmbracă haine mai îndrăzneţe şi îngrijeşte-te mai bine ca înainte, schimbă-ţi look-ul. Poate că nu este indicat să îţi schimbi culoarea părului atunci când eşti deprimată, dar poţi încerca o tunsoare nouă – atât timp cât schimbarea nu este extremă. Într-un fel, poţi spune că cea mai bună răzbunare că v-aţi despărţit este să arăţi cât de bine poţi.

Fii mai bună

Când faci fapte bune, te simţi mai bine în pielea ta. Aşadar, o bună metodă să nu te mai gândeşti la despărţire şi în acelaşi timp să te simţi mai bine este să faci ceva bun pentru oamenii mai nenorociţi decât tine. Poţi face voluntariat – găseşti numeroase ONG-uri pe Internet, în oraşul tău – sau, dacă nu vrei să te înscrii în asociaţii, poţi face bine unor copii de la orfelinat adunând hăinuţe şi jucării de la prieteni şi cunoştinţe.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!