6 tehnici pentru un preludiu pasional

De Stela Moisescu pe

Adesea folosim preludiul ca pe un „instrument” menit să facă actul sexual posibil. În schimb, pentru multe cupluri preludiul devine o obligaţie care „ucide” pasiunea.
Iată cum poţi transforma preludiul într-un act pasional şi să te bucuri în continuare de beneficiile preludiului „tradiţional”.

Preludiul nu înseamnă numai mişcări lente

Dacă preludiul vostru este o sumă de mângâieri suave, puteţi schimba ritmul. Strânge-l, zgârie-l uşor, dezbracă-l cu forţă. Un afrodisiac eficient este cel în care vă arătaţi unul altuia că vă doriţi. Mişcările lente nu vă ajută prea mult la capitolul „te doresc cu ardoare”.

Preludiul nu trebuie centrat pe zonele erogene

Ideea de bază a preludiului, după cum îi spune şi numele, este anticiparea sexuală! Nu prea ai ce să anticipezi dacă el se repede către zonele „cheie”.

Roagă-l pe iubitul tău să-ţi dezmierde fiecare părticică a corpului şi să amâne atingerea părţilor mai intime. Astfel creaţi anticiparea sexuală, un afrodisiac la fel de eficient.

Preludiul nu înseamnă doar activitate fizică

Nu, preludiu nu este o serie de atingeri, mângâieri şi tehnici de stimulare. Preludiul înseamnă mult mai mult. O formă de preludiu care dă şi roade poate fi o fotografie îndrăzneaţă de-a ta pe care să i-o trimiţi pe telefonul mobil. Preludiul trebuie să incite şi psihic, nu doar fizic.

Preludiul nu se petrece doar în pat

Preludiul se poate petrece oriunde. E chiar de preferat să evitaţi o perioadă patul, dacă simţiţi nevoia de o schimbare. Unii oameni fac sex în locuri publice. În cazul în care nu sunteţi adepţii genului, puteţi să vă limitaţi la preludiu în astfel de peisaje.  

Preludiul nu este neapărat romantic

Atunci când spui „preludiu” te gândeşti automat la petale de trandafir, şampanie, cadă plină cu spumă şi lumânărele? Ei bine, toate acestea au farmecul lor dacă le aplici cu moderaţie. Altfel, preludiul devine plictisitor şi dispare romantismul scenariului.

Preludiul nu trebuie să se finalizeze cu sex

Dacă realizaţi preludiul doar cu scopul de a mări plăcerea din timpul sexului e posibil să… o diminuaţi.  Atingerea orgasmului depinde în mare măsură de intenţiile cu care începi o partidă de sex.  Preludiul este o formă de plăcere în sine, nu o metodă de a obţine plăcere în timpul actului sexual.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro