6 tehnici inedite de sex oral

De Stela Moisescu pe

Chiar dacă ştii cum să îl aduci la orgasm pe iubitul tău într-o partidă de sex oral, nu strică să încerci şi o abordare mai îndrăzneaţă! Data viitoare când îi faci sex oral,…
… surprinde-l cu câteva mişcări inedite, căci elementul de surpriză va creşte sigur intensitatea orgasmelor lui. Eşti în pană de idei?

Iată 6 tehnici creative de sex oral, cu care sigur îl vei da pe spate!


1.
În timp ce îi faci sex oral, uită de stimularea în forţă! Pe cât de uşor poţi tu, atinge-i cu buzele capul penisului, doar simulând mişcarea sus-jos şi plimbă-ţi limba uşor, formând cercuri pe capul lui şi insistând pe zona V-ului.

2. Începe să-l stimulezi cu mâna şi mergi până în punctul în care el se aşteaptă ca aşa să îi provoci orgasmul. Când vezi că s-a înfierbântat (şi resemnat) poţi începe să-i faci sex oral. Surpriza îi va declanşa pe neaşteptate climaxul.

3. Data viitoare când îi faci sex oral, plasează-ţi buzele în formă de O pe penisul lui, dar lasă-l pe el să se mişte după cum doreşte. Nu ar strica să studiezi câteva tehnici de deepthroat, care te vor ajuta să-i oferi plăceri profunde.

4. Începe sexul oral cu o serie luuungă de săruturi pe penisul lui. Joacă-te cu buzele şi limba, oferindu-i săruturi inocente sau franţuzeşti pe toată lungimea penisului. Tehnica îl tachinează peste măsură, aşa că aşteaptă-te la o reacţie cel puţin vulcanică din partea lui.

5. Sexologii susţin că îţi poţi întrebuinţa şi corzile vocale pentru un sex oral deosebit! Nu trebuie decât să gemi cu forţă, iar gestul va produce nişte vibraţii care îi vor încânta simţurile iubitului tău. În plus, aşa îi vei arăta cât de bine te simţi tu în timp ce îi faci sex oral, lucru la fel de incitant.

6. Iată un truc cu adevărat creativ, pentru un sex oral de excepţie, pe care îl poţi încerca şi când îţi face el ţie sex oral. Pune un vibrator (cu vibraţiile pornite la maxim!) sub o pernă şi roagă-l pe iubitul tău să se aşeze cu posteriorul pe pernă. Vibraţiile îi excită întreaga zonă genitală, iar sexul oral pe care îl vei face simultan promite să-i ofere iubitului tău cele mai tari senzaţii!

Iată care sunt paşii prin care aduci orice bărbat la orgasm din sex oral!

Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro