Stilul vestimentar al Melaniei Trump, o altfel de Prima Doamnă

De Mihaela Dobre pe
SUA și-a ales președintele, iar câștigătorul oficial al cursei a fost desemnat republicanul Donald Trump. Astfel, succesoarea oficială a lui Michelle Obama, în poziția de Prima Doamnă a Americii, a devenit Melania Trump.

Citește și – Lecții de stil de la Jackie Onassis

Manechin de profesie, cu trăsături moşteni­te de la o mamă slovacă şi un tată austriac, şi cu o carieră în modelling începută încă de la vârsta de cinci ani ani, Melanija Knavs a primit o educaţie care a pregătit-o, cumva, pentru a duce o viaţă privile­giată. Chiar dacă provenea din blocul comunist, vorbea patru limbi străine, făcea gimnastică şi mergea în vacanţă la schi în Italia: de unde tatăl ei impor­ta maşini de lux.

De altfel, acolo a şi semnat un contract generos cu o agenţie de modelling din Milano. Apoi s-a mutat la New York când a împlinit 18 ani. Aici a avut câteva apariții notabile în cele mai prestigioase reviste de modă din lume și chiar a realizat un pictorial nude la un moment dat. Avea deja zece ani petrecuţi pe catwalk-ul din Big Apple când l-a cunoscut pe Donald Trump la o şedinţă foto pentru o publicaţie de modă. Iar afaceristul, care mai purtase verighetă de două ori şi avea deja patru copii, a cerut-o de soţie la şase ani de la prima lor întâlnire.

Ceremonia a avut loc pe 22 ianuare 2005, în Florida, iar mireasa a purtat o rochie Dior, în valoare de 200.000 de dolari. De atunci, stilul ei vestimentar a fost urmărit constant de către criticii de modă.

Dacă în trecut ne raportam la Jackie Kennedy atunci când ne gândeam la stilul vestimentar al unei Prime Doamne, acum lucrurile s-au mai schimbat.

Descoperă în galeria foto de mai sus cele mai stilate ținute purtate de la Melania Trump, noua Prima Doamnă a Statelor Unite!

Citește și – Cele mai stilate femei ale tuturor timpurilor

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență