Horoscopul zilei de 11 octombrie 2017

Berbec

Colegii poate ca te vor supara astazi. Ramai calm si evita sa te implici in barfele celorlalti. Calatoriile vor fi exceptionale. O legatura sentimentala se va infiripa printre prietenii.

Taur

Vei avea de castigat din punct de vedere financiar daca faci investitii cu prudenta sau achizitionezi obiecte de arta. Pregateste sa te implici in activitatea unor organizatii de binefacere.  

Gemeni

Folosesteti farmecul in avantajul tau. Dragostea este evidenta si va iesi la supragfata in conversatiile pe care le vei purta si in cadrul evenimentelor la care participi.  

Rac

Afacerile sau plimbarile se vor afla in programul tau. Vei avea multe de castigat datorita abilitatii cu care lucrezi si a faptului ca esti foarte onest in relatiile cu clientii sau prietenii.  

Leu

Te vei alege doar cu promisiuni goale daca nu ai fost precaut si nu le-ai pus pe hartie. Educatia nu te va ajuta prea mult in cariera dar poate ca in felul acesta vei stabili noi relatii sau poate chiar o noua legatura amoroasa.  

Fecioară

Tendinta ta de a trage grabit concluzii te va baga in probleme mari. Gandeste-te inainte de a actiona, mai ales atunci cand este vorba despre persoana iubita sau de copii. Poate ca ai o imagine falsa despre pozitia pe care o ocupi.  

Balanţa

La serviciu ti s-a dat in grija supravegherea unui coleg de munca mai tanar si mai putin experimentat.Esti insa nemultumit de o decizie pe care o ia unul dintre sefi. Ceea ce pare a fi o problema grava pentru tine se va dovedi in cele din urma a fi o simpla neintelegere.

Scorpion

Starea de sanatate ti se imbunatateste si faptul ca esti mai bine dispus iti confirma ca esti pe drumul cel bun. Poate ca te vei mai simti putin slabit dar, lucrul acesta nu te va impiedica sa iti pui planurile in aplicare. Simti ca ai putea castiga o suma de bani.

Săgetător

Esti poate prea melancolic si datorita acestui lucru te vei simti singuri si in nesiguranta. Ar trebui sa mai iesi din casa sau cel putin sa iti chemi prietenii acasa. O veste pe care o vei afla spre seara te va scoate rapid din starea de amorteala in care te afli.

Capricorn

Esti poate prea melancolic si datorita acestui lucru te vei simti singuri si in nesiguranta. Ar trebui sa mai iesi din casa sau cel putin sa iti chemi prietenii acasa. O veste pe care o vei afla spre seara te va scoate rapid din starea de amorteala in care te afli.

Vărsător

O persoana de sex opus de la serviciu iti tot trimite semnale de dragoste. Daca n-ai descoperit-o dej, s-ar putea sa afli acest lucru de la un coleg care te va ruga sa fi discret. Chiar daca persoana nu iti place, ai putea cel putin sa fi binevoitor cu aceasta; poate relatia cu ea iti va fi odata utila.  

Peşti

Chiar daca apar unele intarzieri in activitatea ta si lucrurile nu iti ies cum ti-ai dori, ar fi bine sa nu iti pierzi rabdarea, in final victoria iti apartine. Trebuie sa stii insa ca pentru a reusi ai nevoie de ajutorul financiar al unui unui apropiat.