Horoscopul săptămânii 26 martie – 1 aprilie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 26 martie-1 aprilie 2018

Urmează o săptămână în care ativii Berbec se vor preocupa intens de statutul financiar. Vor încerca o reconfigurare a veniturilor și, pe cât posibil, o suplimentare a acestora. Totodată, spre sfârșitul săptămânii se activează pe plan sentimental și fie au parte de posibili parteneri, fie consolidează relația de cuplu existentă.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 26 martie-1 aprilie 2018

Nativii Taur trec printr-un proces amplu ed schimbare, ed reconsiderare a valorilor și principiilor. Este o săptămână în care accentul cade pe carieră, unde vor întâlni situații stresante și descurajante, dar și pe sănătate. Sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să rezolve micile neplăceri care le pot afecta starea de spirit.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 martie-1 aprilie 2018

Chestiunile financiare și administrative le pot ocupa mare parte din timp nativilor Gemeni, iar rezultatele se anunță favorabile la aceste capitole. Energia este la cote înalte și perioadele de relaxare nu vor lipsi în această săptămână. În weekend vor avea parte de o experiență sentimentală importantă.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 26 martie-1 aprilie 2018

Nativii Rac sunt sfătuiți să dea dovadă de diplomație și să nu se implice în conflicte care le pot afecta imaginea sau le pot strica relațiile de prietenie. Spre sfârșitul săptămânii vor apărea discuții în familie, posibil chiar legate de regimul unei locuințe, amenajarea sau schimbarea locuinței.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 26 martie-1 aprilie 2018

Nativii Leu și-ar putea petrece mare parte din săptămână în vacanță, însă cel mai probabil legată de o delegație sau de participarea la un curs, seminar, de dezvoltare personală. Spre final de săptămână se vor surprinde pe ei înșiși la capitolul comunicare și negociere, iar relația cu rudele se va îmbunătăți simțitor, dacă vor ști să abordeze situațiile în favoarea lor.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 martie-1 aprilie 2018

Nativii Fecioară vor avea preocupări artistice în această săptămână și se vor surprinde pe ei înșiși la capitolul creativitate. De asemenea, pe plan sentimental sunt foarte activi, mai romantici decât de obicei, iar spre final de săptămână vor primi o veste bună legată de partea finaciară. Posibil să primească un bonus material sau o sumă de bani dintr-o colaborare.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 26 martie-1 aprilie 2018

Este o săptămână prielnică pentru încheierea unor parteneriate avantajoase sau chiar reluarea unor colaborări sau proiecte mai vechi. O problemă legată de locuință le poate capta atenția la începutul perioadei analizate, iar în weekend pot cunoaște o persoană cu impact important asupra personalității lor și pot lega relații de prietenie de viitor.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 martie-1 aprilie 2018

Nativii Scorpion vor avea tendința de a spune lucrurilor pe nume și a-și manifesta fără rețineri nemulțimirile legate de situațiile cu care se confruntă, dar și legate de persoanele cu care intră în contact. Dacp energia le permite reproșurile, după prima jumătate a săptămânii aceștia vor simți o nevoie accentuată de odihnă. În weekend se retrag din viața socială și preferă meditația și introspecția.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 martie-1 aprilie 2018

Nativii Săgetător vor depune toate eforturile necesare pentru suplimentarea veniturilor. Toată atenția și energia acestora se va îndrepta către obținerea de fonduri pentru investiții proprii sau către semnarea unui proiect de colaborare. Finalul de săptămâna îi va găsi la masa negocierilor, căutându-și aliați printre prieteni și punând la cale planuri de viitor.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 martie-1 aprilie 2018

Pentru nativii Capricorn se anunță o săptămână favorabilă tranzacțiilor financiare șli negocierilor. Se recomandă menținerea unui ton scăzut, favorabil discuțiilor. Spre finalul perioadei analizate pot culege roadele unui proiect, pot primi avantaje materiale, dar și aprecieri. De asemenea, se poate încheia o etapă în cariera lor.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 martie-1 aprilie 2018

Nativii Vărsător sunt sfătuiți să-și concentreze atenția către domeniul sănătății și să rezolve ceea ce este necesar și nu suportă amânare. Finalul de săptămână îi energizeazp și îi îndeamnă la călătorii, dar le activează și preocupările legate de studii.

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 26 martie-1 aprilie 2018

Nativii Pești au parte de o motivație puternică pe plan profesional și financiar, prin urmare vor face tot posibilul să-și mărească veniturile, să semneze un contract avantajos sau să demareze un proiect pe termen lung care să le aducă beneficii materiale în viitor.