Fotografii de colecție cu Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva

În urmă cu 15 ani, în luna mai, pe coperta revistei Unica apărea Andreea Berecleanu cu fiica ei, Eva, care avea șase luni. Un bebeluș adorabil, despre care Andreea spunea atunci, râzând: „Am să-i păstrez numărul ăsta pentru când o să fie mare, ca să-i arăt că am făcut-o vedetă la șase luni”. Erau primele fotografii cu Eva, în exclusivitate pentru revista Unica. „Până acum am ținut-o ascunsă, fiindcă era prea mică”, povestea Andreea în 2002.

Fotografii de colecție cu Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva

Intră în galeria foto pentru a vedea câteva poze cu Andreea și Eva, din 2002 până în prezent!

În noiembrie 2012, Andreea și Eva apăreau din nou pe coperta revistei Unica. Andreea împlinise recent 14 ani. Mamă și fiică sau cele mai bune prietene? Au stat de vorbă cu noi despre relația lor caldă și apropiată.

Fotografii de colecție cu Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva

Andreea despre cea mai mare provocare ca părinte: „Cred că toți părinții care au copii adolescenți ar răspunde în cor: RĂBDARE! Eva are momentele ei de răzvrătire, accese de independență, de domnișoara Știe-tot. O privesc cu înțelegere și încerc să-mi aduc aminte cum eram eu, și, mai ales, cum reacționau părinții mei. Sigur, țin cont și de vremuri și de influența lor. Așadar, răbdarea și comunicarea sunt armele mele. Și, firesc, prietenia.”

Ce spune Andreea despre secretul unei bune comunicări între o fiică și mama ei: „Permanenta comunicare și atașamentul real clipă de clipă. Oferind libertate, fără a o sufoca. Copiii au nevoie de lumea lor. Așa se dezvoltă, așa cunosc, așa devin creativi, își dezvoltă imaginația. Presiunea venită din partea adulților îi îndepărtează. Chiar dacă nu mai este dispusă să ne însoțească în toate vacanțele, închidem ochii și încercăm să găsim o variantă care să o facă mulțumită.”

Eva despre cea mai frumoasă amintire pe care o are cu mama ei: „Sunt atât de multe… Nu e ușor să povestesc despre una. Mama îmi face mereu surprize, de multe ori zilnic, săptămânal. De exemplu, am rugat-o de curând să doarmă cu mine și ne-am distrat până târziu, uitându-ne pe net la niște clipuri foarte amuzante. Am râs non-stop, a, adormit și ne-am trezit râzând în somn. Apoi povestim tot felul de întâmplări și, nu știu cum se face, dar în orice găsim ceva haios.”

Fotografii: Alex Gâlmeanu, Marius Bărăgan pentru revista Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: