Lidia Buble, despre suferințele din copilărie. Cu ce probleme se confrunta vedeta când era mică

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 august 2020, 18:19

Lidia Buble este, în momentul de față, una dintre cele mai apreciate și de succes cântărețe din showbiz-ul autohton. Vedeta provine dintr-o familie numeroasă și a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi. Dar viața nu a fost mereu roz pentru artistă, ea confruntându-se în copilărie cu fel de fel de probleme din cauza religiei. Lidia Buble este adepta religiei penticostale – o religie neoprotestantă ce pune accentul pe relația dintre om și Dumnezeu prin botezul Duhului Sfânt și care are un alt set de reguli față de ortodoxism.

Citeşte şi: Lidia Buble, plină de vânătăi pe brațe și pe picioare. Ce a pățit vedeta

„Într-o  țară  ortodoxă, pentru neoprotestanți este destul de greu.  Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele  și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, spunea Lidia Buble, în urmă cu ceva timp, potrivit viva.ro

Cât despre lipsurile materiale din copilărie, vedeta mărturisește că, deși familia sa s-a confruntat uneori cu unele perioade mai dificile din punct de vedere financiar, ei și fraților nu le-a lipsit nimic.

Lidia Buble, despre suferințele din copilărie. Cu ce probleme se confrunta vedeta când era mică

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

„Când eram mică îmi doream lucruri și nu le primeam, dar erau mofturi. Noi fiind foarte mulți copii în familie, 11, mama și tata nu puteau să ne facă toate mofturile, dar niciodată nu ne-a lipsit absolut nimic”, a dezvăluit Lidia Buble.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!