Andreea Berecleanu și soțul său, în ipostaze tandre pe rețelele de socializare. „Pozele acestea nu se pun de obicei”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 31 iulie 2020, 14:07

Andreea Berecleanu și-a uimit fanii printr-o altfel de postare pe rețelele de socializare. Îndrăgita prezentatoare de știri a făcut publice în mediul online două fotografii în care ea și soțul său, Constantin Stan, se află în ipostaze ceva mai intime.  Vedeta a vrut să arate, prin intermediul acestor fotografii, realitatea din viața de cuplu, unde dragostea față de partener se manifestă fără ascunzișuri.

Citeşte şi: Soțul Andreei Berecleanu, dezvăluiri despre primul său mariaj: „Am plecat după nevastă”

„Pozele acestea nu se pun de obicei. Să zicem că fac o excepție. Dar aceasta este, de fapt, realitatea din spatele cadrelor clasice de cuplu”, a scris Andreea Berecleanu în dreptul fotografiilor în care îl sărută tandru pe obraz pe soțul său, pe pagina sa de Instagram.

Frumoasa postare a stâns o mulțime de aprecieri din partea celor care o urmăresc pe Andreea pe rețelele de socializare, iar urările de bine nu au întârziat nici ele să apară.

Andreea Berecleanu și soțul său, în ipostaze tandre pe rețelele de socializare. „Pozele acestea nu se pun de obicei”

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

Andreea Berecleanu (45 de ani) și Constantin Stan (62 de ani) s-au căsătorit civil pe 18 septembrie 2016. În trecut, prezentatoarea a mai fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, cu care are doi copii.

sursa foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!