Nimeni nu a înțeles cum a trecut această femeie peste moartea tragică a soțului. Secretul ei este de neprețuit

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 21 septembrie 2017, 12:57
O poveste de iubire care a trecut dincolo de viață a impresionat milioane de oameni din întreaga lume. Afl-o și tu în cele ce urmează:

Citește și – Povestea tulburătoare a dragostei dintre Regele Mihai și Regina Ana

Soțul lui Cathy a murit într-un accident de mașină în urmă cu un an. James, care avea doar 49 de ani, se îndrepta spre casă de la locul de muncă când, un șofer aflat în stare de ebrietate, l-a lovit din plin. James a murit pe loc. Celălalt șofer a scăpat nevătămat, fiind ținut mai puțin de două ore sub supraveghere medicală.

Ironia sorții a făcut ca acest tragic eveniment să se întâmple chiar în ziua în care Cathy împlinea 50 de ani. În momentul accidentului, James avea în buzunar două bilete de avion la clasa business pentru Italia. Urma să îi facă o surpriză soției sale, dar a fost ucis de un șofer beat.

„Cum ai reușit să treci peste această tragedie?”, a întrebat-o o prietenă pe Cathy, după un an de la accident.

Cu ochii în lacrimi, Cathy a început să îi povestească: „Din ziua în care m-am căsătorit cu James, am promis că nu o să îl las niciodată să plece din casă dimineața fără să îi spun că îl iubesc. Și el a făcut aceeași promisiune. Era o joacă între noi, dar cu timpul, când am început să avem copii, această promisiune era tot mai greu de ținut. Îmi amintesc când îi spuneam <iubesc>> printre dinții încleștați atunci când eram nervoasă sau când îi scriam <> pe bilețele, înainte să plece la serviciu. A fost o provocare amuzantă pentru amândoi”.

„Am făcut o mulțime de amintiri încercând să spunem <iubesc>> înainte de prânz, în fiecare zi a vieții noastre”, își amintește Cathy.

„În ziua în care James a murit, mi-a lăsat o felicitare pentru ziua de naștere în bucătărie, apoi s-a îndreptat spre mașină. Oh, nu, nu, amice, m-am gândit. Am alergat afară și am lovit geamul mașinii până când l-a deschis și i-am spus <>. Așa am reușit să supraviețuiesc. Știind că ultimele cuvinte pe care I le-am spus lui James au fost <>”, conchide Cathy.

Vezi și – VIDEO EXCLUSIV | Mama lui Ionuț Anghel, copilul ucis de câini, declarații uimitoare. ”Semnul” din ghiveci și visul fratelui cel mare

Citește și – Doar prin iubire am scăpat de depresie

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!