Care este cel mai lung zbor din lume. Va acoperi 15.000 de kilometri

De Oana Dinu pe
Cea mai lungă călătorie cu avionul a fost programată să dureze 19 ore, timp în care va acoperi mai mult de 15.000 de kilometri, fără escală.

Compania aeriană Singapore Airlines relansează serviciul după cinci ani de când l-a retras pentru că devenise prea scump. Avionul care s-a ridicat de la sol cu 150 de pasageri și 17 membri ai echipajului va zbura timp de 19 ore fără întrerupe și va curge mai mult de 15.000 de km, conform BBC.

Serviciul a fost reintrodus datorită cererii crescute a clienților, care preferă un zbor non-stop pentru că nu mai pierd atâta timp ca la zborurile cu escale. Acesta include, la clasa business, două mese la ore stabilite de pasageri, băuturi răcoritoare între ele și un pat unde se pot odihni. Prețurile pentru categoria economie premium includ trei mese în momente fixe, cu băuturi răcoritoare între ele.

Înainte de decolarea din Aeroportul Changi Singapore, compania aeriană i-a anunțat pe călători faptul că, deși este cel mai lung zbor din lume, este posibil să dureze doar 17 ore până la destinație, Aeroportul Internațional Newark, care deservește New York-ul.

Alte două companii aeriene au mai lansat zboruri non-stop de la Perth la Londra, 17 ore, și de la Auckland și Doha, 17,5 ore.

Citește și: 

Românca inclusă în top 50 cei mai buni profesori din lume s-a mutat în America

O româncă de 23 de ani, angajată de New York Times

Sursă foto: shutterstock.com

 

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil