Diana Secară, un model cu greutate. Povestea româncei care a făcut o carieră în modelling, desi cântărește 120 kilograme

Faceți cunoștință cu Diana Secară, o tânără în vârstă de 26 de ani, care demonstrează că o femeie poate fi frumoasă chiar dacă nu se încadrează în tiparul „perfecțiunii”, impus de capriciile modei.

Citește și – Foto: modele anorexice vs. femei obişnuite

Diana are 120 de kilograme și nu este deloc deranjată de acest aspect. Din contră, tânăra a reușit să își construiască o carieră modelling, fiind singurul model plus size din România.

Diana Secaru

„Mie îmi place să mi se spună că sunt o femeie grasă! M-am hotărât într-o zi că nu mai vreau să fiu doar grasă, vreau să fiu grasa aia faină! Cred că fetele plinuţe trebuie să aibă o femeie care să le reprezinte!”, a povestit Diana în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”.

Are o carieră strălucită, dar lucrurile nu stau altfel nici pe plan personal pentru tânăra româncă. Diana este căsătorită și și-a cunoscut soțul pe o rețea de socializare.

Diana Secaru

„Ne-am mutat împreună după o simplă cafea. El trăia în Spania, dar pe jumătate este român. După două luni de vorbit doar pe net, m-am dus la el, pentru că aveam un proiect în apropiere. Apoi, când m-am văzut singură întoarsă în Germania, cu un ditamai pepenele verde în faţa blocului, mi-am zis <<Eu nu mai pot, eu am nevoie de un bărbat!>> şi l-am sunat şi i-am zis <<Nu te muţi în Germania?”. Practic, mi-am luat bărbat ca să îmi care pepenele!”, a spus tânăra glumind, în cadrul aceleiași emisiuni.

Cum a reușit Diana Secaru să devină un model internațional și ce sfaturi are pentru femeile plinuțe, află sâmbăta aceasta, de la ora 22:00, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Citește și – S-a născut cu peste 500 de semne pe corp și era poreclită „Dalmațiana”. Cum arată acum adolescenta care a devenit model

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: