Cele mai bune spații de lucru pentru freelanceri

De Adina Rosetti pe
Sunt freelancer și lucrez de oriunde! Asta este deviza celor care-și poartă birourile după ei, sub forma unui laptop, mereu în căutarea unei cafele bune și-a unei conexiuni rapide. Am aflat care sunt cele mai bune locuri de lucrat pentru freelancerii din Bucuresti.  

Din ce în ce mai multe companii acceptă ca angajații lor să nu-și mai petreacă timpul supuși rigorilor unui program și unui birou, înțelegând că este mai ieftin (pentru companie) și mai productiv (pentru angajat) să lucreze de acasă sau din locuri alernative. Din ce în ce mai mulți preferă antreprenoriatul sau riscurile unei vieți de „freelancer”, lucrând pentru mai mulți clienți pe diferite proiecte și administrându-și singuri timpul de lucru și resursele. Senzația de libertate și faptul că nu ești constrâns de șefi, regulamente interioare și intrarea pe bază de cartelă într-o clădire de birouri compensează veniturile mai nesigure. Dacă până acum câțiva ani cei care lucrau pe cont propriu o făceau de acasă, plimbându-se cu laptopul, în pijama, între sufragerie și bucătărie, acum tot mai mulți preferă varianta lucratului în oraș. Fie în cafenele, fie în spații special amenajate lucrului în comun (hub-urile). Am stat de vorbă cu mai mulți freelanceri din industriile creative și am aflat care sunt cele mai avantajoase hub-uri.

IMPACT HUB
O adevărată comunitate unde poți găsi spațiu de lucru, incubatoare pentru afaceri start-up, programe de finanțare prin crowdfunding, spații de evenimente și conferințe. Prețurile pentru coworking variază de la 60 lei/ zi la abonamente între 170 și 800 lei/ lună.
(Str. Halelor, et 2 și 3, zona Unirii)

Impact Hub Bucuresti

Impact Hub Bucuresti

CONNECT HUB
Spațiu de coworking și evenimente pentru antreprenori, care oferă nu doar un birou pentru realizarea activitățile de zi cu zi, ci și sprijin și resurse pentru evoluție, prin programe de suport. Prețuri 40 lei/ zi sau abonamente lunare de la 340 la 580 lei/ lună.
(Bd. Dacia, nr. 99)

TechHUB
Un hub global, cu spații în mai multe orașe ale lumii, în parteneriat cu Google. Un birou în aria de coworking, de unde poate lucra o persoană sau o echipă mică, costă între 95 și 150 de euro/ persoană/ lună (fără TVA). Există și varianta unui membership anual în valoare de 700 euro/ persoană (fără TVA).
(Str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, et 1)

Foto: Pixabay, ImpactHub

 

Citește și 6 din 10 români sunt fericiți la job

Ce greșeli să nu faci niciodată în social media

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro