Horoscop: Luna Plină ne aduce o explozie de energie

De Avantaje.ro, pe

În această săptămână se produce faza de Lună Plină în semnul Scorpionului, joi, 25 aprilie, la ora 22:57.
Vom avea parte acum de o eclipsă parţială de Lună, ce deschide “sezonul” eclipselor, deparece la urmatoarea fază de Lună Noua (10 mai) vom avea o eclipsă de Soare, iar la urmatoarea fază de Lună Plină (25 mai) vom avea din nou o eclipsă de Lună prin penumbră.
Cumva intrăm într-un labirint energetic, din care am putea ieşi într-o formă nouă energetică, cu o resetare a propriilor capacităţi de creaţie, avand în vedere că înainte de a treia eclipsă vom trai din nou o cuadratură la grad perfect Pluton-Uranus (21-21 mai).
Ne vom simţi pregătiţi pentru luna iunie şi pentru culuarul energetic deschis de colaborarea planetelor Saturn (retrograd) şi Neptun, care ne va ajuta să conştientizăm mecanismul proceselor intuitive.
Zilele rămase până la faza de Lună Plină reprezintă o perioadă de efort cu impact maxim asupra rezultatelor noastre.
Este important să apreciem obiectiv situaţiile cu care ne confruntăm, precum şi consecinţele alegerilor pe care le facem şi, mai ales să nu ne lăsăm în voia ambiţiilor care, ne-ar putea stoarce toate resursele fără să ajungem chiar unde ne-am propus.
Sentimentele pot deveni foarte intense, trăirile sentimental-afective pot aduce la suprafaţă blocajele emoţionale într-o formă mai uşor de observat şi de constientizat.
Unii dintre noi pot trăi experienţe care aduc încheierea unei situaţii nepotrivite, pentru o dezvoltare favorabilă, cu renaşterea pe noua direcţie de evoluţie.
Săptămâna următoare poate fi o perioadă favorabilă pentru orice formă de instruire, pentru a stabili contacte precum şi pentru derularea evenimentelor juridice.
Până la Luna Plină poate fi un timp favorabil pentru luarea deciziilor; putem da dovadă de largime de vederi, de tolerantă, exersăm mai usor gândirea pozitivă, putem avea un impact pozitiv asupra celorlalţi, eventual este posibilă o reuşită financiară.
Vezi continuarea pe avantaje.ro! CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!