Mierea de Manuka – superalimentul care te scapă de multe afecțiuni! Află ce beneficii are

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 decembrie 2021, 22:54

Sănătatea trebuie pusă întotdeauna pe primul loc. În lipsa ei, nu mai putem munci și nu ne mai putem bucura de frumusețea vieții. Iar pentru că natura ne oferă o mulțime de remedii, ar fi păcat să nu profităm de ele!

Un remediu natural, extrem de eficient, este mierea de Manuka. Cu siguranță știi deja că mierea are, în general, multe beneficii, dar acest sortiment este cu adevărat deosebit. Este extras din florile arborelui Manuka, originar din Noua Zeelandă, și are efecte terapeutice impresionante. Acest arbore este recunoscut pentru proprietățile sale de multe secole. Triburile neo-zeelandeze Maori foloseau lemnul tare pentru construcții, iar frunzele și scoarța pentru a trata diverse probleme de sănătate. 

Iată beneficiile pentru organism pe care le oferă o miere de Manuka pură!

1. Vindecă afecțiunile gastrointestinale

Din ce în ce mai mulți oameni se confruntă cu probleme gastrice sau intestinale, iar medicamentele nu sunt întotdeauna eficiente. De exemplu, infecția cu bacteria Helicobacter Pylori este foarte frecventă și poate provoca gastrita sau chiar ulcer la stomac. 

Tratamentele clasice nu funcționează întotdeauna în eradicarea acestei bacterii, dar mierea extrasă din arborele de Manuka s-a dovedit a fi foarte eficientă. De asemenea, ea poate elimina aciditatea și refluxul gastric. 

2. Tratează infecțiile cu stafilococ

Mierea de Manuka are proprietăți antibacteriene și poate elimina o mulțime de bacterii periculoase, așa cum este și stafilococul. O astfel de infecție poate fi foarte periculoasă pentru organism, motiv pentru care trebuie tratată cât mai repede cu putință. Studiile au demonstrat eficiența acestui tip de miere și faptul că nu are efecte adverse, așa cum se întâmplă în cazul medicamentelor clasice. 

3. Previne și tratează gingivita

Boala gingivală este foarte des întâlnită, dar ea poate fi prevenită și chiar tratată cu ajutorul mierii de Manuka. Acest superaliment conține calciu, zinc și fosfor, nutrienții care pot vindeca multe dintre afecțiunile dentare, printre care și gingivita. 

Pe deasupra, mierea poate contribui la prevenirea cariilor, fiind un bun aliat în menținerea sănătății orale. 

4. Calmează durerea în gât

În timpul unei răceli sau a unei gripe, te poți confrunta cu dureri puternice în gât. Din fericire, câteva lingurițe de miere de Manuka pot rezolva această problemă. Ea reduce inflamația și atacă bacteriile care provoacă durerea, oferindu-ți astfel o stare de bine și confort. 

5. Tratează acneea

Această afecțiune a pielii este cauzată, de regulă, de schimbările hormonale, dar poate fi și o reacție a organismului la o dietă săracă în nutrienți, stres sau înmulțirea bacteriilor în interiorul porilor înfundați.

Mierea de Manuka - superalimentul care te scapă de multe afecțiuni! Află ce beneficii are

Mierea de Manuka are o acțiune antimicrobiană și poate contribui la tratarea acneei, grăbind procesul de vindecare. În plus, acest produs are un efect antiinflamator, așa că va micșora inflamația asociată cu acneea. 

Acum că ai aflat câteva dintre beneficiile pe care ți le poate oferi, intră pe yuga.ro pentru a te bucura de calitate la cele mai avantajoase prețuri. Aici vei găsi miere 100% pură, cu o acțiune puternică, de la producători de top. Vei avea garanția că vei achiziționa un produs de înaltă calitate, care îți va îmbunătăți sănătatea și te va ajuta să lupți cu factorii externi dăunători!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!