Smiley, primul artist român care are propria colecţie de GIF-uri

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 aprilie 2017, 15:39
Smiley a lansat pe 11 aprilie propria colecţie de GIF-uri personalizate, în cadrul proiectului #Smiley10 prin care artistul sărbătoreşte pe parcursul unui an întreg 10 ani de carieră solo.

#CumarziceSmiley reprezintă o serie de stickere amuzante în ediţie limitată, inspirate din muzica şi versurile lui Smiley, cu animaţie creată pe baza fizionomiei lui Smiley şi cu situaţii amuzante tipice lui. GIF-urile înveselesc orice comunicare pe Whatsapp, Messenger, Facebook, Viber, iMessage sau orice altă aplicaţie de chat, atât pe telefoanele Android cât şi pe iPhone. “Comunicarea online a devenit mai la indemana tuturor decât apelul telefonic. Pe chat stabilim şi ne anunţăm diverse, ne distrăm, glumim, arătăm că ne gândim unii la alţii. GIF-urile sunt instrumente cool şi haioase de comunicare. Colecţia #CumarziceSmiley din aplicaţia Stickchat e o mare bucurie pentru mine, pentru că e tare să ştiu că versurile pe care eu le-am gândit sunt general valabile, iar în situaţiile în care eu am fost se regăsesc mulţi oameni. Aşa că, hai să tot comunicăm, că va fi mare veselie!”, declara Smiley.

gif smiley indragostit-desi-n-am-vrut pe_patul_meu_si_pe
“Domnişoară, domnişoară, ce program aveţi diseară?”, “Plec pe Marte”, “Am datorii la stat”, “Preocupat cu gura ta”, “Mulţi cred că sunt genial”, “Mulţi dintre ei te vor să fii jumătatea lor” sau “Îndrăgostit deşi n-am vrut” sunt doar câteva dintre mesajele animate şi haios desenate din colecţia limitată #CumarziceSmiley, disponibile pe aplicaţia de mobil Stickchat.

Citeste si Smiley lanseaza un nou videoclip

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!