Smiley a lansat piesa „Până la tine”, o declarație de iubire pentru fiica lui și a Ginei Pistol

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 martie 2021, 11:41

Vineri, 12 martie 2021, Smiley (37 de ani) a lansat piesa „Până la tine”, melodie cu un mesaj emoționant pentru fiica lui și a Ginei Pistol (40 de ani). Micuța s-a născut marți, 9 martie 2021.

Smiley a lansat piesa „Până la tine”, o declarație de iubire pentru fiica lui și a Ginei Pistol

Versurile emoționante redau o declarație de iubire pentru fetița solistului. „Inima mi-a zis că ai sosit/ Cine-s eu să o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e răsărit./

Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine”, sunt o parte din versurile refrenului piesei „Până la tine” prin care Smiley a marcat emoționantul început al vieții în 3.

Smiley a lansat piesa „Până la tine”, o declarație de iubire pentru fiica lui și a Ginei Pistol

În videoclip, solistul apare într-o expoziție de tablouri care-l surprind în cele mai importante momente din cariera lui artistică.

În finalul acestuia, Smiley montează pe perete cea mai recentă si emoționantă schiță. „O să iei tot din ce sunt și o să mă faci mai mult”, este convingerea lui Smiley încă de la prima întâlnire cu fiica lui.

Piesa o puteți asculta mai jos!

„Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă și mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic și că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci.

De aici și metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere și o premieră să lucrez direct cu Smiley în relația de regizor-actor și suntem foarte bucuroși de ce am realizat”, a declarat artistul Dorian care semnează regia clipului „Până la tine”, alături de Nicu Drăgan, editor și director de imagine.

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica și versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, cu clipul regizat de Dorian, împreună cu Nicu Drăgan și producția muzicală realizată de Florin Boka, Lucian Nagy și Roland Kiss, „Până la tine” este un fel de „bun venit” pe lume pe care doar un artist are privilegiul de a-l spune.

Foto: PR

Citește și:

15 ani fără Laura Stoica. Cum a aflat mama artistei de moartea fiicei sale

De ce a ales Prima Doamnă a Americii o ținută asemănătoare cu a lui Meghan Markle la „International Woman of Courage”

Cum au reacționat Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, la acuzațiile aduse de Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!