Sinead O’Connor, apariție șocantă la funeraliile fiului său

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 ianuarie 2022, 17:42

În weekendul care a trecut au avut loc funeraliile fiului cântăreței Sinead O’Connor (55 de ani). Shane O’Connor s-a sinucis la începutul lunii ianuarie. Tânărul avea 17 ani și a ales să-și pună capăt zilelor după ce a fugit dintr-un spital din Irlanda, unde fusese internat pentru alte tentative de suicid. Trupul neînsuflețit al lui Shane a fost incinerat,. Sinead a organizat o ceremonie discretă de adio pentru fiul său, la crematoriul unde a acesta a fost incinerat.

Citeşte şi: Sinead O’Connor, internată în spital la câteva zile după sinuciderea fiului de 17 ani

Cântăreața a atras atenția tuturor prin felul în care a ales să se îmbrace la tristul eveniment. Artista a purtat un trening de culoare roz și o pereche de papuci de casă negri.

Slujba de sâmbătă, 15 ianuarie, a fost ținută respectând tradiția hindusă, iar la ceremonie au participat circa 50 de persoane. Printre acestea s-a numărat și cântărețul de muzică folk Donal Lunny, tatăl biologic al lui Shane.

„Ne luăm rămas bun de la îngerul nostru frumos, Shaney. O ceremonie hindusă minunată. Lui Shane i-ar fi plăcut mult”, a scris, pe Twitter, Sinead O’Connor.

Citeşte şi: Kate Middleton a purtat cercei în valoare de 13 lei la primul eveniment public al anului

Cu doar câteva zile înainte de incinerarea lui Shane, cântăreața anunța tot pe Twitter că se face o vizită la spital pentru că nu se simte bine, fiind dărâmată după pierderea fiului. Sinead O’Connor a transmis în spațiul online mai multe mesaje îngrijorătoare în care spune că nu mai poate trăi fără fiul ei și își dorește să dispară compelt de pe acest pământ.

Am decis să-mi urmez fiul. Nu are niciun sens să trăiesc fără el. Distrug orice ating. Am rămas aici pentru el. Și acum el nu mai este. Mi-am distrus familia. Copiii nu mă mai vor. Sunt o persoană nemernică. Iar voi toți credeți să sunt o persoană bună pentru că pot cânta. Nu sunt! Vina este în totalitate a mea. Moartea lui Shane este din vina mea. Doar a mea. Nu vreau să fiu într-o lume fără Shane al meu și fără ceilalți copii. Nu merit să trăiesc. Este vina mea și doar a mea! Sunt un eșec de când m-am născut. Nu e vina părinților mei sau a copiilor mei. Dumnezeu m-a făcut așa greșit. Așa că mă întorc de unde am venit și voi găsi singura persoană care m-a iubit vreoodată pe pământ – sunt câteva dintre mesajele dramatice postate de artistă pe pagina ei de Twitter.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!