Șerban Huidu și Mihai Bendeac, discuţie aprinsă despre „Doi în unu”

De Libertatea.ro pe

Mihai Bendeac a avut astăzi o discuție aprinsă cu Șerban Huidu, pe seama faptului că piesa ”Doi în unu” pe care actorul a lansat-o în colaborare cu Delia.

Mihai Bendeac le-a scris fanilor săi pe Facebook faptul că a avut o discuție lămuritoare cu Șerban Huidu, în legătură cu nedifuzarea piesei ”Doi în unu” pe Kiss FM. Conform actorului, convorbirea l-a făcut să înțeleagă că nu apartenența la un anumit trust de presă este cauza faptului că melodia nu se aude la radio. Nu a dezvăluit însă nici adevăratul motiv. Cu toate acestea, Bendeac și-a cerut scuze pentru atacul public de ieri și și-a cerut scuze, spunând că îl crede pe fostul ”cârcotaș”.

Bendeac îl atacă pe ȘERBAN HUDIU. Mărul discordiei? Melodia ”Doi în unu”

Cred că nimic nu poate duce mai departe show-biz-ul românesc decât corectitudinea. Astăzi am avut o discuție încinsă (dar lămuritoare) cu Șerban Huidu. Și-a dat cuvântul de onoare că nu are o problemă cu faptul că eu sau Delia am face parte din alt trust și că totul a fost o neînțelegere de comunicare. Îl cred. Deci… Dacă nu ăsta e argumentul pentru care piesa „Doi în Unu” nu se difuzează/nu se va difuza pe Kiss, nu am NICIO problemă!”
Vezi ce a mai spus Mihai Bendeac pe libertatea.ro!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO