Șerban Huidu și Mihai Bendeac, discuţie aprinsă despre „Doi în unu”

De Libertatea.ro pe

Mihai Bendeac a avut astăzi o discuție aprinsă cu Șerban Huidu, pe seama faptului că piesa ”Doi în unu” pe care actorul a lansat-o în colaborare cu Delia.

Mihai Bendeac le-a scris fanilor săi pe Facebook faptul că a avut o discuție lămuritoare cu Șerban Huidu, în legătură cu nedifuzarea piesei ”Doi în unu” pe Kiss FM. Conform actorului, convorbirea l-a făcut să înțeleagă că nu apartenența la un anumit trust de presă este cauza faptului că melodia nu se aude la radio. Nu a dezvăluit însă nici adevăratul motiv. Cu toate acestea, Bendeac și-a cerut scuze pentru atacul public de ieri și și-a cerut scuze, spunând că îl crede pe fostul ”cârcotaș”.

Bendeac îl atacă pe ȘERBAN HUDIU. Mărul discordiei? Melodia ”Doi în unu”

Cred că nimic nu poate duce mai departe show-biz-ul românesc decât corectitudinea. Astăzi am avut o discuție încinsă (dar lămuritoare) cu Șerban Huidu. Și-a dat cuvântul de onoare că nu are o problemă cu faptul că eu sau Delia am face parte din alt trust și că totul a fost o neînțelegere de comunicare. Îl cred. Deci… Dacă nu ăsta e argumentul pentru care piesa „Doi în Unu” nu se difuzează/nu se va difuza pe Kiss, nu am NICIO problemă!”
Vezi ce a mai spus Mihai Bendeac pe libertatea.ro!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro