Săndel Bălan, prima reacție despre scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea: „Eu sunt de acord cu toate acțiunile pe care le face fiica mea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 septembrie 2022, 14:14

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a făcut primele declarații despre scandalul dintre artistă și fostul ei soț, George Burcea. Bărbatul a mărturisit că își susține fiica necondiționat și că are încredere în ea.

Săndel Bălan a vorbit despre scandalul care a izbucnit între fiica sa, Andreea Bălan, și fostul ei soț, George Burcea, cu privire la creșterea și educarea celor două fetițe ale lor, Ella și Clara. Cântăreața l-a acuzat pe George Burcea că nu este un tată responsabil și că a venit să le ia de acasă în stare de ebrietate. Actorul s-a apărat și a negat acuzațiile fostei soții.

Săndel Bălan, prima reacție despre scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea: „Eu sunt de acord cu toate acțiunile pe care le face fiica mea”

Tatăl vedetei a mărturisit că fiica lui știe cum să gestioneze situația și că o susține necondiționat în ceea ce privește acțiunile ei legate de George Burcea.

Ea știe cum să-și gestioneze lucrurile și sper că nu este cazul să îi spun eu trebuie să facă și cum să procedeze. Din ce știu eu două weekend-uri pe lună sunt luate de George acasă. Rămân acolo peste noapte, dorm, le gătește, se joacă cu ele.

Andreea nu prea dorește să îmi dau eu cu părerea ca părinte. De aceea și evit să îi dau sfaturi. Nu știu cum să facă, cum este mai bine pentru fete, pentru Andreea, pentru George. Degeaba îmi dau eu cu părerea pentru că mâine citește partea cealaltă…

Eu sunt de acord cu toate acțiunile pe care le face fiica mea vizavi de George și o susțin necondiționat pentru că am încredere în ea. O iubesc enorm și sunt mândru de ea! a declarat tatăl Andreei Bălan pentru Fanatik.

Ce acuzații a făcut Andreea Bălan la adresa lui George Burcea

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan l-a acuzat pe George Burcea că era beat atunci când a venit să-și ia fetițele de acasă.

Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă, deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri, și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte, mai ales despre mine.

Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine, a scris artista.

Citește și: Adam Levine, acuzat de infidelitate

Gabi Bădălău a refuzat să semneze actele de divorț la noul termen din proces. Ce are de gând afaceristul

Regele Charles intenționează să schimbe monarhia. A început operațiunea ”Golden Orb”

Ultimele zile ale Reginei Elisabeta, povestite de apropiații suveranei: „Fără regrete”

Reacția lui George Burcea la acuzațiile fostei soții

George Burcea a mărturisit că a ezitat să răspundă în mediul online acuzațiilor Andreei Bălan, însă a decis să se apere, atât public, cât și în instanță.

De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public initiat de fosta sotie. Probabil in anticiparea apelului ce urmează a fi judecat pentru procesul de divort, consider ca mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru ca nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor.

Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă. Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă. Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru.

Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele, neluând în seamă faptul că distorsionarea realitatii și această „luptă” nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!

Actorul o acuză pe Andreea Bălan că minte

Actorul o acuză la rândul lui pe Andreea Bălan că nu era acasă în momentul în care a venit să-și ia fetițele.

Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine „beat” la ușa ei si face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om „beat” nici măcar o secundă? Dar, când stii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl „beat”.

Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice „dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi. Dar poate văzând și ea filmările, a realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor). (…)

Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe! a scris George Burcea pe pagina de Facebook.

Andreea Bălan: „El își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekend-uri pe lună”

După postarea actorului, Andreea Bălan l-a acuzat din nou pe fostul soț că nu este un tată responsabil și că își vede fetele rar.

Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekend-uri pe lună. Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore.

Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele. Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț, să îi dau fetițele, weekend-urile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate).

În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decăzut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekend-uri și vacanțe, a declarat vedeta pentru Spynews.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!