Răzvan Fodor şi Octavian Strunilă, la duelul „Dansez pentru tine”

De Erika Chivu pe

În cadrul premierei absolute care a avut loc aseară la „Dansez pentru tine”, duelul între trei echipe, ghinioniştii au fost Nicola şi Ştefan Giurgea…
… care au părăsit concursul, primind cele mai puţine voturi din partea publicului.
Cei doi nu au fost pentru prima dată la duel, dar în emisiunea de aseară nu au mai reuşit să convingă publicul că merită mai multe voturi.

Înainte de a părăsi scena pe scara învingătorilor, alături de Nicola şi coregrafa lor, Cocuţa, Ştefan a primit un premiu în valoare de 1000 de euro. Visul lui Ştefan Giurgea este acela de a-şi ajuta fiul care se află într-un scaun cu rotile.

Celelealte două echipe condamnate la duel – a fost prima ediţie din istoria show-ului când duelul s-a dat între trei echipe – cea a lui Răzvan Fodor şi cea a lui Octavian Strunilă, au vut mai mult noroc şi au rămas în concurs.

Însă una dintre ele va mai lupta doar o săptămână la „Dansez pentru tine”. Cele două perechi care s-au salvat aseară sunt cele două perechi dueliste de săptămâna viitoare.

Aşadar, Octavian Strunilă şi Ella şi Răzvan Fodor şi Lena vor fi împreună pe scenă în timpul duelului de săptămâna viitoare.

Au scăpat de duel Paula Selling şi Tudor, şi ei foşti duelişti salvaţi de public, care s-au clasat pe locul al doilea, după perechea formată din Adela Popescu şi Alexandru.

Vezi în galeria foto imagini din ultima emisiune „Dansez pentru tine”!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro