Prințul William și soția sa, tribut emoționant pentru Regina Elisabeta a II-a

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 septembrie 2022, 13:13

Prințul William și soția acestuia, Prințesa Catherine, au transmis un ultim tribut emoționant pentru regina Elisabeta A II-a, în urma slujbei de înmormântare a îndrăgitului suveran, ce a avut loc pe 19 septembrie.

Fiul cel mare al Regelui Charles și soția sa au ales să își ia la revedere pentru totdeauna de la cea care a condus Marea Britanie timp de 70 de ani prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare.

Prințul de Wales și Kate Middleton, ambii în vârstă de 40 de ani, au postat pe Twitter o imagine alb-negru în care apare scriul Reginei Elisabeta în timp ce este dus în Capela St. George din Windsor, alături de următorul mesaj: ”Adio unei Regine, unei mame, bunici și străbunici”.

Prințul William și soția sa, tribut emoționant pentru Regina Elisabeta a II-aIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Regina Elisabeta a II-a, care a decedat la vârsta de 96 de ani, a fost înmormântată în cavoul Capelei, unde se va odihni alături de soțul ei, Prințul Phillip, tatăl ei, Regele George al VI-lea, Regina Mamă și sora sa, Prințesa Margaret.

De asemenea, Prințesa Catherine a ales să îi mai aducă un omagiu Majestății Sale prin intermediul unei bijuterii. Soția lui William a purtat una dintre piesele preferate ale fostei suverane, un colier și o pereche de cercei cu perle și diamante. Kate a purtat aceleași bijuterii și la înmormântarea Prințului Phillip, anul trecut. Aceasta și-a completat ținuta cu o brățară de perle ce i-a aparținut Prințesei Diana.

În timpul slujbei, atât nepoții, cât și strănepoții reginei nu au reușit să își țină în frâu lacrimile, cu toate că protocolul regal le interzice să își exprime emoțiile în public.

Regina Elisabeta a II-a a decedat pe data de 8 septembrie 2022, după o domnie de 70 de ani. Aceasta a fost cel mai longeviv suveran al Marii Britanii. În urma trecerii în neființă a iubitei regine, Prințul Charles a preluat conducerea și a primit titlul de Charles al III-lea. De asemenea, Prințul William a primit titulatura de Prinț de Wales, titulatură ce i-a aparținut tatălui său până la urcarea acestuia pe tron.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!