Prinţişorul George la 8 luni. Vezi cât de mult a crescut! Video

De Geo Berciu, pe

Familia ducilor de Cambridge şi fiul lor, prinţişorul George au apărut într-o nouă fotografie, la aproape 8 luni de la naşterea micuţului.
Prinţul George a fost fotografiat din nou, alături de părinţii săi, Ducesa de Cambridge şi Prinţul William, la fereastra apartamentului 1A a Palatului Kensington, noua casă a familiei. Cu ochii căprui precum ai mamei şi părul blond la fel ca al tatălui său, Prinţul George, cel mai mic membru al Casei Regale britanice, a pozat alături de părinţii săi în mod oficial, pentru prima oară în ultimele cinci luni. Prinţul George apare în poză uitându-se la câinele familiei, cocker-spanielul Lupo, în timp ce părinţii lui se uită în cameră şi zâmbesc, exact aşa cum s-a întâmplat şi la pozele în care noul membru la familiei a fost prezentat în mod oficial.
Prinţişorul George la 8 luni. Vezi cât de mult a crescut! Video

Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Bebeluşul a fost botezat la capela regală a palatului Saint James din Londra, pe 23 octombrie 2013. La doar câteva luni de la naştere, prinţul George al Marii Britanii a fost inclus pe lista celor mai fascinanţi 10 oameni din lume pe anul 2013 realizată de jurnalista americană Barbara Walters.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!