Cele mai ciudate pretenţii ale vedetelor

De Lumea Femeilor pe

În timpul turneelor, unele vedete se comportă ca nişte copii capricioşi
Robbie Williams

Cântăreţul britanic Robbie Williams are multă consideraţie pentru un bonsai. Nimeni nu are voie să se atingă de el. Are grijă să nu-i lipsească nimic şi să-l plimbe cu el prin toate turn­eele. Întâmplarea a făcut  ca o singură dată să îl uite într-un hotel, din motive lesne de înţeles: era atât de beat, încât a uitat cu desăvârşire de micuţul său prieten.

Geri Halliwell

Ex-componenta grupului Spice Girls, Geri Halliwell, a fost invitată să susţină un concert pentru trupele britanice staţionate tocmai în Orientul Mijlociu. Dar Geri nu s-a lăsat prea mult impresionată de ariditatea şi sărăcia regiunii. A bătut din picior îndărătnic şi a cerut ca propriul cort să fie utilat cu aer condiţionat, frigider şi computer conectat la internet!

Madonna


Faimoasa Madonna insistă ca în camerele de hotel unde este cazată să fie complet întuneric. Toate storurile ferestrelor trebuie trase ca nici o rază de lumină să nu pătrundă. În timpul unui recent turneu, diva şi-a exprimat ciudata dorinţă ca felinarele care luminau grădina din incinta hotelului să fie stinse în timpul nopţii. De ce? Ca să se poată relaxa contemplând stelele de la fereastra camerei!

Leo DiCaprio

Leonardo DiCaprio are mania hainelor. Şi anume, nu poate pleca la drum lung fără să se fi aprovizionat din belşug cu haine de la magazinul său favorit… La ultimele filmări, starul şi-a revendicat dreptul de a-şi schimba zilnic hainele. Dar nu oricum – hainele trebuiau să poarte eticheta magazinului său favorit – Gangs din New York.

Jennifer Lopez


Înainte de a apărea în public, Jennifer Lopez şi-a dorit ca aleea pe care va călca să fie înmiresmată cu parfum de gardenie, iar hotelul unde va fi cazată să aibă neapărat aşternuturi din bumbac egiptean. Recent, la show-ul susţinut în Londra, pretenţiile ei au crescut revoltător. Va refuza să concerteze dacă nu-i va fi asigurată o gardă de corp de calibrul… reginei Angliei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro