Una dintre fiicele lui Mihai Morar are COVID-19. Reacția prezentatorului: „Vai, mama noastră de țară!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 octombrie 2021, 20:16

—-

Mihai Morar (40 de ani) a anunțat în mediul oline că una dintre gemene s-a infectat cu SARS-CoV-2. Morar spune că totul s-a petrecut în acest weekend. Prezentatorul de radio și televiziune are cu soția sa, Gabriela, trei fete – gemenele Mara și Cezara, în vârstă de 12 ani și micuța Roua, de un anișor.

CONȚINUT VIDEO UNICA

“De ce fac radio de acasă? Nu-s sănătos? Vă scriu pe scurt, nu-s o știre. În weekend, una dintre gemene a ieșit ”pozitiv” la testul PCR. Toți ceilalți din casă suntem ”negativ”. Deocamdată. Important e că simptomele sunt minore și toată lumea mea e bine”, a scris Morar, în mesajul său.

Vedeta spune că, deși e vaccinat anti-COVID-19 cu toate cele trei doze, i se pare moral să rămână în carantină o perioadă, pentru a nu pune în pericol sănătatea celorlați.

Una dintre fiicele lui Mihai Morar are COVID-19. Reacția prezentatorului: "Vai, mama noastră de țară!"

„Conform noului protocol, o persoană vaccinată inclusiv cu a doua doză, chiar dacă e contact direct, nu trebuie să stea în carantină dacă nu prezintă simptome. Mai mult, eu am efectuată și doza a treia. Legal, pot circula liber pe străzi, îmi pot vedea, netulburat, de viață. Moral, însă, am ales să stau acasă.

Citeşte şi: Ce religie are Anca Serea.”Toți mă întreabă dacă sunt sectantă pentru că am șase copii”

Cred că una dintre cele mai mari daune pe care le-a făcut pandemia e aceea că toți ne-am luat drepturi absolute. ”Sunt vaccinat, pot face orice vreau!” Sau, dimpotrivă, ”e dreptul meu să nu mă vaccinez!” Pe de altă parte, autoritățile și-au luat dreptul să închidă când vor, ce vor, pe cine vor, uneori, fără nicio explicație sau logică. Am văzut chiar și unii medici care, în numele Cruciadei pandemice, clamau dreptul la dictatură medicală.

Ăsta-i baiul cel mare. Ne-am ”îndumnezeit” cu toții. Fiecare în micul lui dumnezeu cu ”d” foarte mic. ”Vaccinul ne va mântui” e religia unora. ”Vaccinul ne omoară” e religia altora. ”Legea suntem noi” e secta unora. Iar, Adevărul, vezi bine, nu-i nici la unii, și nicidecum la alții…”, a adăugat prezentatorul.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, după anunțul divorțului: „Laurențiu Reghecampf este soarele familiei noastre!”

Mihai Morar este decis să stea izolat cu toate că este ziua lui de naștere săptămâna aceasta. De asemenea, el spune că nu este de acord cu renunțarea la măsurile de protecție anti-COVID-19 doar pentru că te vaccinezi.

“Sunt negativ. Și vaccinat. Și e și ziua mea săptămâna asta. Legea mă lasă să ies pe străzi. Dar e moral? Când știu atâția oameni vaccinați care au fost ”curieri” de virus de ici-colo. M-am vaccinat ca să fiu ”mai liber” decât ”fratele” nevaccinat? Sau m-am vaccinat ca să mă feresc de paturi de fier și măști de oxigen?

Citeşte şi: Ce religie are Anca Serea.”Toți mă întreabă dacă sunt sectantă pentru că am șase copii”

Adevărul e în ”vai, mama noastră” de țară. Cifrele, procentele, A.T.I.-urile spun totul despre noi. Pentru că, oricare dintre noi, ”știe el mai bine”. Fiecare s-a ”îndumnezeit”. Și nu se închină la alți dumnezei cu d mic. Fiecare deține adevărul. Dar știți ce ne lipsește tuturor…? Când era prim-ministru, Nicolae Iorga îi spune lui Ion I.C. Brătianu de la Tribuna Parlamentului: ”Ce pot să învăț eu de la un inginer?” Iar Brătianu îi răspunde atât: ”Măsura, domnule, măsura!”

Măsura. Asta ne lipsește tuturor. Ne-am ”îndumnezeit” toți, fără măsură. Toți știm, chiar dacă nici nu suntem în măsură să vorbim. În România, chiar și când se iau măsuri, se iau fără măsură. Ne dușmănim, în loc să ne unim, ne măsurăm puterile, în loc să ne adunăm puterile. Am întrecut orice măsură. Ne-am ”îndumnezeit” în dumnezei cu d mic, fără pic de smerenie”, a încheiat Morar.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!