Larisa Udilă, probleme cu sarcina: „Am crezut că mi s-a sfârșit toată lumea”

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Larisa Udilă, însărcinată în patru luni, a vorbit despre cel mai dificil moment întâmpinat după ce a aflat că era însărcinată. Fosta concurentă „Bravo, ai stil!” a aflat că este însărcinată în data de 8 decembrie a anului trecut. Modelul formează de 7 ani un cuplu cu jucătorul de fotbal Alexandru Ogică.

Larisa Udilă, probleme cu sarcina: „Am crezut că mi s-a sfârșit toată lumea”

„Nu mă așteptam niciodată. Ce să mă lovească pe mine? Eu super puternică merg la morfologie și când colo mi-a spus o chestie care pe mine m-a dărâmat foarte tare. Mi-e și foarte greu să vorbesc despre asta pentru că m-a marcat extraordinar de tare și nu credeam că mi se întâmplă mie.

Există un lichid în ceafă, se numește translucență nucală, este foarte important pentru bebeluș. Atunci când faci morfologia sunt trei vectori care trebuie urmăriți, dacă nu mă înșel, nasul bebelușului, ceva la plămâni și translucența nucală.

Larisa Udilă, probleme cu sarcina: „Am crezut că mi s-a sfârșit toată lumea”

Medicul mi-a zis că translucența nucală este mărită și că dacă trece de 3 este un risc foarte mare de sindrom down. Dacă este 1.9, 1.8, nu e niciun fel de problemă. Aveam 2.3 și medicul mi-a spus că este mare.

Că nu vrea să mă mintă și că trebuie să-mi fac analize în continuare. (…) Am ieșit din cabinet, am închis ușa și mergeam pe hol, spre Ogi al meu, și pur și simplu încercam să nu plâng ca să nu se sperie pentru că știam cât de mult își dorește și el bebelușul.

Am ajuns la el și am bufnit într-un plâns.. am crezut că mi s-a sfârșit toată lumea. (…) Eu în plânsul meu i-am explicat lui Ogi. El a încercat să mă întărească pentru că m-a văzut extrem de dărâmată. (…)

Am făcut toate analizele apoi. Am optat pentru un test care se trimite în America. A ieșit perfect. La două zile am făcut și petrecerea de dezvăluire a sexului”, a dezvăluit Larisa. Modelul are termenul pe 13 august.

Larisa a avut un prim trimestru dificil

„În momentul de față mă simt extraordinar de bine. Însă am avut vreo două săptămâni și jumătate, trei, în care vomitam și apa. Tocmai de-aia am și ajuns la Urgență. A fost foarte rău”, a dezvăluit modelul în mediul online. Un timp, Larisa a fost absentă din mediul online întâi pentru că se simțea foarte rău, dar și pentru că luase câteva kg în plus, iar urmăritorii ei observaseră.

„Mergeam în genunchi pe mochetă să ajung la baie să vomit pe gresie, să nu vomit pe mochetă. Vomitam încontinuu și plus că se vedea, m-am îngrășat destul de tare și toată lumea îmi spunea că sunt grasă”, a adăugat. Până acum, Larisa a luat aproximativ 7 kg în greutate, dar nu este deranjată nici de mesaje, nici de felul în care arată.

A spus că mănâncă foarte sănătos, multe fructe, bea multe lichide, dar că nu știe de ce a luat atât de rapid în greutate. Totodată, Larisa a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Nu a oferit încă detalii, dar a spus că o va face. „Sincer, nu-i doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Mă bucur că totul este în regulă în momentul acesta”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Reacția lui Selly după ce a fost amendat de ziua lui: „Susțin cu tărie că legea e complet stupidă”

EXCLUSIV Anisia Gafton – Cine este omul din spatele celor mai amuzante sketch-uri din online

EXCLUSIV! Andra, despre cum s-a redescoperit pe sine în pandemie, în ediția de martie a revistei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!