Iulian Vrabete, de la Holograf, după ce s-a vindecat de COVID-19: „Sistemul medical românesc e eficient și curat!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 octombrie 2021, 11:12

Iulian Vrabete (65 de ani), chitarist și compozitor al trupei Holograf, a avut COVID-19 și a povestit în mediul online întreaga sa experiență cu boala.

Artistul a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care spune că a fost spitalizat nouă zile, iar acum este complet vindecat.

“Am trecut prin COVID. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid și dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficiență și seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sânge și chiar consult medical personal. Menționez că nu am avut nicio intervenție sau recomandare din partea nimănui”, a precizat Vrabete, pe Facebook.

Citeşte şi: Dan Bittman, revoltat de legile după care se organizează înmormântările în contextul pandemiei

Colegul de trupă al lui Dan Bittman a ținut să le mulțumească doctorilor care l-au îngrijit și laudă sistemul medical românesc, spunând că “funcționează, este eficient, curat și disciplinat”.

Iulian Vrabete, de la Holograf, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Sistemul medical românesc e eficient și curat!"

“După un timp relativ îndelungat, dar logic în desfășurarea lucrurilor, am fost dus la Spitalul Matei Balș pentru definitivarea schemei de tratament. În aceeași noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am rămas următoarele 9 zile pentru tratament. Mulțumesc doamnelor, domnișoarelor și domnilor doctori, asistente și infirmiere care s-au îngrijit cu absolută dedicație, cu înțelegere și pricepere, fără măcar umbra vreunei condiționări și, repet, fără a avea vreo intervenție din partea cuiva.

Citeşte şi: Dan Bittman șochează din nou. De ce a ales să se vaccineze cu serul produs de AstraZeneca

Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabilă înțelegere. Acum am ajuns acasă complet vindecat și vreau să spun că sistemul medical românesc funcționează, în parametrii pe care îi are, dar este eficient, curat și disciplinat. Sper să fie cât mai multe locuri asemenea”, a încheiat artistul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!