Gigi Hadid și Kate Perry, acces interzis în China. Care este motivul

De Mădălina Manole pe
Show-ul de modă de aseară prezentat de brandul Victoria’s Secret în Shanghai, China, primul de acest gen desfășurat în afara Americii și Europei, nu a avut-o ca protagonista și pe Gigi Hadid, îngerașul care, la doar 22 de ani, face parte din primele cinci top modele cel mai bine plătite din lume.

Cu toate că Gigi Hadid a anunțat cu părere de rău pe contul sau de Twitter, încă de vineri, că nu va participa la prezentarea din China, modelul nu a oferit și o explicație a acestui fapt: „Sunt atât de dezamăgită că nu pot merge în China în acest an” – a scris aceasta.

Însă, între timp, se pare că s-a aflat și motivul și este legat de filmarea pe care Bella Hadid a postat-o în luna februarie pe contul său de Instagram. În filmulețul video apărea Gigi Hadid ținând în mâna o prăjitură în forma feței lui Buddha, aceasta schimonosindu-și chipul astfel încât să-i imite trăsăturile. Acest fapt a deranjat foarte mult opinia publică din China care nu a iertat-o nici după ce aceasta și-a cerut scuze în mod public pe rețeaua de socializare chineză Weibo și i-a asigurat pe utilizatorii săi de tot respectul și iubirea pe care le poartă poporului chinez. În schimb, sora sa, Bella Hadid, a fost prezentă pe podiumul de modă din China.

Bella Hadid Victoria s Secret 2017

Cu siguranță, decizia a fost luată de PR-ul Victoria’s Secret pentru a evita eventualele neplăceri sau asocieri negative de imagine, cu atât mai mult cu cât celebra casă de modă tocmai și-a făcut intrarea pe piața chineză și a deschis primul său magazin în Shanghai.

Artistei Kate Perry i-a fost retrasă viza de China

Nici Kate Perry nu a primit viza de China, cu toate că aceasta trebuia să susțină un concert în cadrul spectacolului de modă Victoria’s Secret. Conform presei internaționale, aceasta ar fi primit-o inițial, dar apoi i-ar fi fost retrasă. Motivul este, se pare, foarte asemănător cu cel al modelului Gigi Hadid. În timpul concertului pe care Kate Perry l-a avut în urmă cu doi ani în Taiwan, acesata ar fi purtat o rochie cu imprimeu de floarea-soarelui, iar acesta este considerat un simbol al separatiștilor taiwanezi.

Parada de lenjerie intimă desfășurată ieri în China va fi difuzată la nivel mondial pe data de 28 noiembrie.

Citește și – Cum arată mama lui Gigi și Bella Hadid

Citește și – Secretele îngerașilor Victoria’s Secret – Cum își îngrijesc pielea și părul

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO