Wow! Bella și Gigi Hadid sunt superbe, dar iată cum arată mama lor

Dacă până acum câțiva ani numele Hadid nu ne spunea nimic, iată că astăzi a devenit cunoscut la nivel internațional. Explicația este simplă: surorile Bella și Gigi Hadid sunt prea frumoase că să treacă neobservate.

Insa, ceea ce mai puțini cunosc este faptul că mama lor, Yolanda Hadid, le face concurență aprigă. În plus, trebuie să punctăm că și fratele mai mic al acestora, Anwar Hadid, la doar 18 ani, este un manechin foarte bine cotat.

Gigi si Bella Hadid

Surorile Hadid au fost prezente aseară la un eveniment de gală petrecut în Brooklyn, eveniment în cadrul căruia Gigi Hadid a primit premiul Supernova. Cele două dive au fost însoțite de mama lor, Yolanda, care a reușit să-i surprindă pe toți cu look-ul său fresh și corpul său tonifiat. Cu toate că are 53 de ani, aceasta aproape că le-a eclipsat pe fiicele sale în rochia neagră și mulată care-i evidenția decolteul și picioarele lucrate.

Gigi Hadid, Bella Hadid, Yolanda Hadid

Gigi Hadid a strălucit și la propriu și la figurat pe covorul roșu, purtând o rochie nude cu broderie, iar Bella Hadid a optat pentru o ținută albă asortată cu o bluză argintie.

Citeste și – Motivul pentru care Bella Hadid nu zâmbește niciodată în fotografii

Citeste și – Cum să te îmbraci ca Gigi Hadid

Sursă foto: Hepta

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: