Exclusiv: „Nu m-am prostituat în viaţa mea”

De Unica.ro pe

Adrian Filote, 25 de ani, actualul şofer al Monicăi Columbeanu, neagă faptul că s-ar fi prostituat vreodată in China sau Taiwan, aşa cum s-a vehiculat, zilele trecute, in presă. El recunoaşte că a fost dansator erotic, dar susţine că niciodată nu a prestat servicii sexuale femeilor cu bani care l-ar fi ofertat. Mai mult, el consideră că nu şi-a încheiat cariera ca stripper şi că în paralel cu slujba de şofer va continua cu dansul.

Libertatea: Adi, lămureşte-ne! Ai practicat stripteasul?

Adrian Filote: E adevărat, dar doar parţial. Povestea care a apărut în presă e mult înflorită. De vină e, probabil, trupa de travestiţi, care a vrut să-şi facă reclamă, profitând că am ajuns mai cunoscut. Am dansat în cluburi gay, dar doar o singură dată. Nu doi ani, aşa cum s-a scris.
Exclusiv: "Nu m-am prostituat în viaţa mea"
Care e legătura ta cu mişcarea gay?
Dacă vrei să mă întrebi dacă îmi plac bărbaţii, răspunsul e nu! Sunt heterosexual convins, nu am nici un fel de înclinaţii gay.

Aşadar, îţi plac femeile! Suficient de mult încât să te prostituezi?

Nu ştiu de unde a apărut povestea asta. Eu doar dansez, şi o fac de mai bine de trei ani. Am avut un contract în Taiwan, nu în China, aşa cum s-a scris, iar acolo am practicat dansul erotic. Nu m-am prostituat niciodată. Puteam face şi asta, dar nu s-a întâmplat.

Să înţelegem că, acum, după ce ai devenit şoferul Monicăi Columbeanu, ai renunţat la cariera de stripper!

În principiu, nu! Dacă timpul mi-o va permite şi dacă primesc vreo ofertă care să fie atrăgătoare din punct de vedere financiar, o voi accepta. Din păcate, oferta de la noi din ţară e foarte slabă. Se plăteşte puţin şi nici nu prea sunt contracte.

Cum e să fii şoferul Monicăi Columbeanu?

Pentru că nu am acordul doamnei Columbeanu, nu o să comentez nimic despre dânsa.

În afară de dans şi şofat, ce alte pasiuni mai ai?

Moda. Am fost model şi pentru Cătălin Botezatu, am apărut în mai multe prezentări de-ale lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro