De ce s-a despărțit Andreea Perju de soțul ei, după 13 ani de mariaj: „Am făcut tot ce se putea”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 08 decembrie 2022, 14:08

Andreea Perju și soțul ei s-au despărțit după o căsnicie ce a durat 13 ani. Cei doi au împreună două fetițe.

Andreea Perju s-a despărțit de soțul ei, anunțul fiind făcut chiar de actriță, în cadrul emisiunii „La Măruță”. Cei doi au mai avut probleme în urmă cu ceva timp, însă atunci au reușit să le rezolve și să meargă mai departe cu căsnicia lor.

Andreea Perju s-a despărțit de soțul ei

Actrița are o viață plină, atât de plan personal, cât și profesional. Iar acum, căsnicia ei a luat sfârșit, după 13 ani. Aceasta a explicat că lucrurile nu au mai mers între ei, deși au încercat să își rezolve neînțelegerile.

De ce s-a despărțit Andreea Perju de soțul ei, după 13 ani de mariaj: „Am făcut tot ce se putea”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Am făcut tot ce se putea, dar nu a mai mers”, a afirmat Andreea Perju în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, în ediția de miercuri, 7 decembrie.

Cei doi au mai întâmpinat probleme și în trecut, actrița povestind atunci că au fost pe punctul de a se despărți, însă lucrurile s-au rezolvat.

„Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație, era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu (…) Au tot trecut zilele așa”, a spus atunci Andreea Perju.

Actrița și fetele ei s-au mutat în casă nouă

În luna octombrie, actrița și fiicele sale s-au mutat în casă nouă. Aceasta își dorea de mult timp să aibă o casă a ei.

„Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi, pe altele le țin pentru mine și cei apropiați dar să revenim la dorințe. Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt acasă și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng”, a spus Andreea Perju, citată de Libertatea.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andreea Perju

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!