Începe al nouălea sezon „Dansez pentru tine”

De Cristina Popa, pe

Au mai rămas doar câteva ore până când Ştefan Bănică Jr şi Iulia Vântur vor da startul celui de-al nouălea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”. Designerul Cătălin Botezatu, activistul …
… ecologist de la Asociaţia MaiMultVerde, Dragoş Bucurenci, campionul Local Kombat, Cătălin Moroşanu, Doru Todoruţ de la DeepCentral, actriţele din serialul „Aniela” de la Acasă TV, Diana Dumitrescu şi Iuliana Luciu, cântăreaţa Anamaria Ferentz şi fotomodelul Andreea Spătaru intră cu emoţie şi ambiţie în dificilă competiţie a visurilor.

Vedetele care au acceptat marea provocare vor face echipă şi vor  dansa alături de alţi opt oameni care luptă pentru familiile lor.

Ca de fiecare dată, temutul juriul, format din Mihai Petre, Beatrice Rancea, Cornel Patrichi, Emilia Popescu şi Wilmark, vor avea de notat prestaţia concurenţilor  atât  pe ritmurile dificile de quickstep, dar şi pentru un nou stil introdus în concurs, „stompul”.

Cu toate că va fi prima întâlnire din acest sezon, la finalul ei se va stabili şi primul duel al sezonului. Cele două perechi care vor primi cele mai mici note în ediţia de vineri vor avea parte de emoţiile primului duel din competiţie. 

Prima ediţia a noului sezon „Dansez pentru tine” va putea fi urmărită  în această seară, începând cu ora 20:30, în direct, la Pro Tv.

Aruncă o privire în galeria foto şi descoperă cele opt perechi din concurs!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro