Ce salariu are Marian Godină. Celebrul polițist are 15 ani vechime și gradul de agent șef

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 februarie 2022, 12:29

Marian Godină a vorbit recent în mediul online despre salariul pe care îl are, la 16 ani după ce a întrat în Poliția Română. Polițistul brașovean a anunțat pe blogul său ce sporuri primește pe lângă salariul lunar.

Și ca să nu vă mai țin în suspans, pentru luna ianuarie, am încasat un salariu de 3689 de lei, din care 872 de lei îi reprezintă orele de weekend, adică bani pe care nu i-aș fi luat dacă nu aș fi lucrat sâmbăta și duminica. La suma de 3689 de lei s-a adăugat norma de hrană în valoare de 1002 lei și norma de echipament (care va fi tăiată) în valoare de 262 de lei. Deci 3689+1002+262=4953 de lei (total pe card).

Pentru acuratețe, spre sfârșitul lunii ianuarie, de prin 22 ianuarie, cred, am intrat în concediu, astfel că salariul ar fi fost cu vreo 100-150 de lei mai mare pentru cele câteva zile în care am fost în concediu. Concediul l-am prins mai mult în luna februarie, deci în martie voi lua salariul mult mai mic.

Ținând cont că am 15 ani vechime și gradul profesional de agent șef (4 trese) și ăsta e salariul meu, probabil că la început, fără vechime, vă veți apropia de vreo 3500 de lei salariu, dacă aveți norocul să lucrați și weekend-uri. Dacă veți lucra numai de luni până vineri, în jur de 3000 de lei – a explicat Godină.

Citeşte şi: Marian Godină va deveni tată pentru prima oară

Citeşte şi: După accidentul din 2011, Șerban Huidu i-a cerut lui Marian Godină să-l împuște

Citeşte şi: Celia, despre modificările fizice din timpul celei de-a doua sarcini: „20 kg în plus, celulită, drepții abdominali rupți”

Citeşte şi: Exclusiv! Ce făcea soțul Laurei Cosoi la începutul relației lor. „Mi se părea absolut savuros”

Polițistul a făcut câteva precizări referitoare și la cei ce își doresc să practice acestă meserie, punctând că e “aproape imposibil” să te angajezi în Poliția Română pe pile.

Ce salariu are Marian Godină. Celebrul polițist are 15 ani vechime și gradul de agent șef

Eu știu cum e să fii polițist și știu destul de bine, după ce am petrecut aproape 16 ani în Poliția Română. În primul rând, cel mai important e să îți placă ceea ce faci. Doar că, odată cu înaintarea în vârstă, trecerea prin diferite etape ale vieții și evoluția ta ca individ, remunerația primită lunar capătă treptat un loc din ce în ce mai important ajungând chiar să surclaseze importanța plăcerii față de ceea ce faci. Cu alte cuvinte, la un moment dat nu te mai poți motiva amăgindu-te că faci ceea ce îți place dacă satisfacția financiară e inexistentă.

Revenind la activitatea de polițist, una mult hulită în societate, de multe ori pe drept, dar de și mai multe ori pe nedrept, aceasta este una care a devenit în ultima vreme foarte ușor accesibilă oricărei persoane care își dorește să urmeze această carieră. Nu mai sunt bariere de vârstă, înălțime, sex, trebuie doar să ai bac-ul, să treci niște probe sportive și un examen teoretic.

Celor care vor spune că se intră doar pe pile, le transmit că nu mai e cazul, teama de DGA și de DNA fiind mult prea mare pentru ca cineva să riște așa ceva. (Nu vă gândiți că i-au lovit cinstea și corectitudinea) – a mai precizat celebrul polițist.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!