Ce relație au în prezent Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

De Unica.ro, pe

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, în România, iar religios pe 30 septembrie 2019, în Ungaria. Împreună au trei copii, un fiu și două fiice gemene, Milan (5 ani) și, respectiv, Indira Maria și Rania Maria (2 ani).

Ce relație au în prezent Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

Între anii 1988 și 2011, afaceristul a fost căsătorit cu prima soție, Mihaela Borcea, alături de care are tot trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. După divorțul de Mihaela, Cristi s-a recăsătorit cu Alina Vidican, alături de care mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria.

Din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu, Cristi mai are o fiică, Andreina Carolyn Christine.

În prezent, Valentina Pelinel și Mihaela Borcea ar administra împreună un hotel din Olimp, în ciuda speculațiilor de la începutul acestui an, potrivit cărora Valentina ar fi încercat să o excludă pe Mihaela din afacere.

„Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! O să avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc de joacă, mărim și terasa, care este superbă și care are vedere la mare”, declara Valentina Pelinel recent, pentru Click!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt gemenele lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

În vara anului trecut, surse apropiate perechii mai declarau pentru Playtech: „Mihaela Borcea a colaborat bine și cu Alina Vidican și cu Valentina Pelinel în afaceri. Le-a acceptat ajutorul, mai ales în ceea ce privește promovarea. Cristi Borcea e bucuros că există armonie, că se înțeleg bine cu toții, de dragul lui. Valentina stă toată vara cu cei trei copii la mare, la hotel, dar mai vin și în București, pentru a supraveghea cele două ștranduri”.

„Mihaela este loială și muncitoare, Valentina este loială și muncitoare. Totul este în consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, declara Cristi Borcea în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!