Brooke Shields, victima unui viol. Cum a trecut actrița peste acel episod dureros din viața ei

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 23 ianuarie 2023, 15:10

Brooke Shields a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare despre viața și cariera ei în documentarul „Pretty Baby”, prezentat recent la un festival de film din SUA. Aceasta a povestit că după absolvirea facultății a fost victima unui viol.

Brooke Shields a făcut dezvăluiri șocante despre viața ei în cadrul documentarului „Pretty Baby: Brooke Shields”, prezentat în premieră la Festivalul de Film Sundance din SUA. Aceasta a mărturisit că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood. Actrița americană a dezvăluit detalii despre incident, precum și modul prin care a reușit să depășească acea traumă.

În același documentar, actrița a vorbit și despre ședința foto nud de la vârsta de 10 ani, precum şi despre apariţia ei la 11 ani în filmul „Pretty Baby” în care a jucat rolul unei prostituate minore. La 15 ani a fost protagonistă în „Blue Lagoon”, apoi a apărut în „Endless Love”. În ambele producții a filmat scene de sex și a apărut aproape goală.

Brooke Shields, victima unui violIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Citește și: Brooke Shields: „A fost o vreme când doar fața mea era celebră. Mă simțeam oribil”

Brooke Shields, dezvăluiri dureroase despre viol: „A fost ca o bătaie”

Fostul model, acum în vârstă de 57 de ani, a dezvăluit că agresiunea s-a petrecut pe vremea când avea 22 de ani, imediat după terminarea facultății. Aceasta a povestit că s-a întâlnit cu un bărbat pe care îl cunoștea pentru a vorbi despre participarea la un casting pentru un nou film.

Actrița a dezvăluit că acesta a dus-o înapoi la hotel, pretinzând că vrea să îi cheme un taxi din camera sa. În schimb, el a mers la baie, de unde a ieșit dezbrăcat și a atacat-o, a povestit actriţa.

„A fost ca o bătaie… îmi era frică să nu fiu sufocată sau ceva de genul ăsta. Nu m-am zbătut prea mult. Nu am făcut-o. Eram complet împietrită. Am crezut că nu-ul meu ar fi trebuit să fie suficient. Şi m-am gândit doar: Rămâi în viaţă şi pleacă”, a mărturisit Brooke Shields, potrivit dailymail.co.uk.

După agresiune, actrița a sunat un prieten care lucra în domeniul securităţii, Gavin de Becker, care i-a spus: „Este un viol”, la care ea a răspuns: „Nu sunt pregătită să cred asta”.

Citește și: Alanis Morissette a fost violată în adolescență: „Nu am dezvăluit până acum…”

Cum a trecut actrița peste acel episod șocant din viața ei

Brooke Shields nu a vorbit niciodată în public despre acest incident până acum. Aceasta a mărturisit că i-a fost greu să accepte că a trecut prin așa ceva. Doar după mulți ani de terapie a îndrăznit să deschidă subiectul.

„Mi-au trebuit mulți ani de terapie pentru a putea măcar să vorbesc despre asta. Cu siguranță am muncit foarte mult pentru a trece peste asta și am învățat să o procesez. Și am ajuns într-un loc, și am ajuns într-un moment în societatea noastră, în care putem vorbi despre aceste lucruri mult mai deschis. Nu aveam nicio idee că o voi spune, a spus actrița hollywoodreporter.com.

Totodată, Shieds, care este mamă a două fete, s-a gândit că împărtășirea experienței sale va putea fi un ajutor pentru alte persoane care s-au confruntat cu agresiuni sexuale.

„Am vrut să împărtășesc această poveste cu alți bărbați și femei care ar putea, eventual, să se lupte sau să încerce să supraviețuiască acestui lucru, sperând că măcar dacă împărtășesc incidentul și povestea, atunci îi va ajuta pe alții să treacă prin ceea ce trebuie să depășească. Sper să fiu un astfel de sprijin”, a mai completat ea.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!