Andrei i-ar plăcea să joace în telenovele

De Unica.ro, pe

În fiecare sâmbătă seara, de la 20:30, Andra prezintă la Pro TV show-ul de succes „O-la-la”. Despre emisiune, relaţia cu Măruţă sau planurile de lansare a unui nou album află din interviul realizat cu întrebările postate de cititorii noştri pe site-ul divaonline.ro.
Anca Popescu, Focşani
De ce porţi numai rochii lungi în emisiunea „O-la-la”?
E o emisiune de seară şi e singurul loc unde port aşa ceva. În rest, port numai scurt. Pe de altă parte, nu agreez ţinutele ostentativ decoltate, mi se par vulgare şi provocatoare şi nu e ăsta genul meu.
În fiecare sâmbătă seara, de la 20:30, Andra prezintă la Pro TV show-ul de succes „O-la-la”. Despre emisiune, relaţia cu Măruţă sau planurile de lansare a unui nou album află din interviul realizat cu întrebările postate de cititorii noştri pe site-ul divaonline.ro.
Anca Popescu, Focşani
De ce porţi numai rochii lungi în emisiunea „O-la-la”?
E o emisiune de seară şi e singurul loc unde port aşa ceva. În rest, port numai scurt. Pe de altă parte, nu agreez ţinutele ostentativ decoltate, mi se par vulgare şi provocatoare şi nu e ăsta genul meu.
Mihai, Bacău
Când vei lansa un nou album?
În câteva luni va apărea cu siguranţă un nou album de muzică uşoară. Am deja gata mai mult de jumătate din piese.
Eugenia Dan, Bucureşti

Când o să-l vedem pe Măruţă jr?
Când va vrea el să vină, va fi primit cu cea mai mare bucurie.
Lucia Roşu, Arad
Ce nuanţă de vopsea de păr foloseşti?
N-aş putea să spun. Hair-stilistul meu amestecă mai multe nuanţe, este o vrăjitorie întreagă.
Silvia Stroia, Bucureşti
La ce nu ai putea renunţa?
La nimic din ce iubesc. La dragostea bărbatului meu, la familia mea, la prietenii mei, la muzică, la liniştea casei mele.
Oana, Bucureşti
Cum te-ai lansat în muzică?
Am cântat de când eram copil, alături de familia mea. Pentru că m-am născut într-o casă unde muzica respiră deopotrivă cu noi toţi. Apoi, am participat la un festival, care – culmea destinului! – a avut loc la Tg. Jiu. A fost primul meu premiu.
Nicoleta Pavel, Bucureşti
Cum te-ai îndrăgostit de Măruţă?
Aş răspunde cu plăcere, dacă aş şti. Cred că niciun om care iubeşte nu poate explica de ce o face şi nici de când a început povestea. Este o stare care se instalează în mintea şi sufletul tău, fără să-ţi dai seama. Aşa cum nu auzi când ninge… Te trezeşti într-o dimineaţă, te duci la fereastră şi vezi totul în alb. Ştii că eşti în faţa unui miracol şi-atât.
Gabriela Cojocariu, Timişoara
Cum a fost examenul de licenţă, mai greu decât te aşteptai?
Nu examenul în sine mi s-a părut greu, ci drumul până acolo. Programul meu foarte încărcat m-a supus la eforturi serioase pentru a ajunge la capătul drumului. Dar, atunci când ai sufletul plin, încrederea în forţele tale face minuni.
Oana, Iaşi
Ţi-ar plăcea să cânţi în duet cu Cătălin?
Mie mi-ar plăcea. Dar ce să mă fac cu vocea lui? Poate, doar, dacă ar face playback…
Nicolae Cristian Manea, Bucureşti
Cum îţi menţii vocea în formă?
Eee, fac destule imprudenţe. Nu prea rezist în faţa unei îngheţate, cânt şi în aer liber, chiar dacă e foarte frig, de-astea… De aceea, la intervale de timp, trebuie să fac o pauză vocală, asta e. Iar de orele de canto, nici nu mai vorbim…
Laura, Bucureşti
Cum ai reacţionat atunci când Cătălin te-a cerut de soţie?
Nu cred că e cineva care să n-aibă emoţii, într-un asemenea moment. Chiar dacă ştii că se va întâmpla, încărcătura afectivă a gestului este unică.
Lili, Timişoara
De când te-ai căsătorit cu Cătălin, s-a schimbat ceva în relaţia voastră?
Nu avea ce sa se schimbe, de vreme ce nu au intervenit factori care să perturbe sau să complice lucrurile. Suntem doar noi doi, cu libertatea noastră de mişcare, atât cât ne mai rămâne, după multe ore de lucru.
Nicoleta, Bucureşti

Ai păstrat legătura cu partenerul tău de la „Dansez pentru tine”?
Am avut mai mulţi parteneri, pentru că am participat de mai multe ori la această emisiune – la prima ediţie, am şi câştigat. Da, ţin legătura cu toţi, ei fac deja parte din viaţa mea.
Elena, Bucureşti
Ai putea să treci peste faptul că soţul tău te înşală?
Într-o lume în care divorţurile egalează logodnele, nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Nici nu-mi trece prin cap că se va întâmpla aşa ceva şi, dacă e adevărat că trăim ce gândim, nu voi trece prin experienţa asta, despre care nu vreau să vorbesc, nici măcar în glumă.
Cristina Dulgheriu, Botoşani
Cum arată o zi din viaţa familiei Măruţă?
Depinde ce fel de zi! Una de lucru se rezumă la pupătura de dimineaţă şi cea de seară, când ne adunăm pe-acasă, în timpul zilei ne trimitem foarte multe sms-uri. Dacă avem o zi liberă, ne bucurăm de timpul petrecut împreună, ca de o vacanţă.
Marinela, Bucureşti
Ai făcut compromisuri în carieră?
N-aveam niciun motiv. Eu am ales meseria asta, pentru că am crezut în harul meu. Drumul către confirmare mi s-a deschis exclusiv datorită performanţelor mele muzicale, verificate prin vânzările de discuri şi premiile obţinute.
Andreea Toma, Bucureşti
Ai renunţa la carieră în favoarea familiei?
Sunt convinsă că mă descurc pe ambele planuri şi nu văd de ce aş renunţa la ceva anume.
Ana Maria Niculescu, Focşani
Cine se ocupă de vestimentaţia ta din emisiunea pe care o prezinţi?
Este stilista emisiunii, o fată de nota 10, Eniko Szanto.
Vei participa la Cerbul de Aur din acest an?
Despre Cerbul de Aur, este mult prea devreme să discutăm acum.
Adina, Bucureşti
Ţi-ar plăcea să joci într-o telenovelă dacă ţi s-ar propune acest lucru?
Mie mi-ar plăcea, timp n-aş avea, nici ameninţată cu poliţia. În plus, nu prea cred în risipirea „multilaterală”! Nu poţi să le faci pe toate.
Andreea, Suceava
Ai apelat vreodată la chirurgie pentru a-ţi schimba fizicul?
Acum, aş spune un „nu” convingător. În timp, nu ştiu cum voi arăta şi cum voi gândi atunci. De altfel, cred că, peste alţi câţiva ani, vom vorbi despre operaţii estetice, cu frecvenţa cu care vorbim despre cariile dentare.
Ioana Alina Pătraşcu, Bucureşti
Ai dori să schimbi ceva în viaţa ta?
Nu vreau să schimb nimic în viaţa mea, mi-e foarte bine aşa cum e ea acum.
Ai cânta vreodată manele?
Manelele au şi ele publicul lor. Tot ce pot spune este că nu aş scoate un album de manele, dar, în diferite alte contexte, alături de artişti pe care îi cunosc foarte bine, la ceas de petrecere, am cântat şi-am să mai cânt.
Alexandra, Braşov
Nu crezi că te-ai grăbit căsătorindu-te la o vârstă atât de fragedă?
Cât de fragedă, că doar nu m-am căsătorit cu dispensă de vârstă! Şi nici nu m-am hotărât prea repede, relaţia mea cu Cătălin a durat destul timp, până să luăm această hotărâre.
Dana Mihaela Balog, Galaţi
Te-ai simţit vreodată plictisită, obosită sau stresată de statutul de persoană publică?
Fără public, n-aş exista. Aşadar, nu pot să mă plictisesc exact de ceea ce îmi doresc: să fiu înconjurată de lume.
Mădălina Chindriş, Gherla (Cluj)
Care este filmul care te-a impresionat cel mai mult? Dar cartea?
Este imposibil să aleg câte un singur exemplu. Pentru că un film sau o carte te pot marca diferit, de la un anotimp la altul. Sunt filme care mi-au plăcut mult în adolescenţă, dar care, acum, nu-mi mai spun nimic. Sunt cărţi pe filele cărora am plâns pentru că se terminau şi sunt cărţi pe care ar trebui să le mai recitesc de câteva ori, ca să le pătrund toate semnificaţiile. Totuşi, aş vrea daca nu aţi văzut filmul „Strania poveste a lui Benjamin Button”, să mergeţi să-l vedeţi.
Georgiana, Comarnic (Prahova)
Care este cea mai haioasă întâmplare din viaţa ta?
Au fost multe, nu mai ştiu… poate, atunci când m-am urcat în alt tren decât acela în care trebuia să urc şi mi-am dat peste cap tot programul, stârnind panici în serie, în familia mea. Şi, în timp ce tot familionul spumega de nervi, mie îmi venea să râd nebuneşte, n-am înţeles nici până azi de ce.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!