Andreea Bălan iubește din nou? „Iubesc și sunt iubită”

De Unica.ro, pe

Andreea Bălan (37 de ani) ar iubi din nou. În septembrie 2021, solista s-a despărțit de Tiberiu Argint (37 de ani) după 1 an și 3 luni de relație.

Andreea Bălan iubește din nou? „Iubesc și sunt iubită”

Anterior, Andreea a format un cuplu cu actorul George Burcea (34 de ani), alături de care are două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (3 ani). Fostul cuplu s-a separat în martie 2020, după 4 ani și jumătate de relație și doar câteva luni de căsnicie.

Recent, la Antena Stars, Andreea a dezvăluit că „iubește și este iubită”.

Andreea Bălan iubește din nou? „Iubesc și sunt iubită”

„Am lansat melodia «Posibil imposibilul», este al zecelea videoclip de pe albumul «Soare după nori». Tot albumul este motivațional, textele pieselor sunt încurajatoare. Mi-am dorit foarte mult să am piese cu care să motivez oamenii. (…) Majoritatea pieselor sunt inspirate de viața mea. De la începutul carierei mele, întotdeauna mi-a plăcut să cânt despre trăirile mele, fiind conștientă că, de fapt, trăirile mele sunt trăirile majorității, pentru că toți, sub o formă sau alta, avem aceleași probleme”, a explicat solista.

„Am avut ceva greutăți în viață, dar nu sunt singura și, evident, mulți oameni au tot felul de greutăți. Așa că da, este important să avem empatie și să ne iubim, să ne acceptăm trecutul, să ne iertăm greșelile, dar și pe ale celorlalți”, a continuat.

„Sunt mult, mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă. Știu exact ce-mi doresc, din toate punctele de vedere, atât în carieră, cât și în plan personal. Iubesc și sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, care mă susțin și-mi sunt aproape. Mă bucur mult de prezent. Am învățat să trăiesc în prezent. De multe ori trăiam în viitor, proiectam și nu trăiam prezentul”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Bălan, despre perioadele dificile din viața personală: „Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus”

Fiica Andreei Bălan a împlinit 2 ani! În aceeași zi, artista „a primit o a doua șansă la viață”

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Andreea Bălan, la un pas să se accidenteze grav

La filmările videoclipului „Posibil imposibilul”, Andreea Bălan a fost cât pe ce să se accidenteze grav.

„Au loc multe accidentări în timpul coregrafilor, nu le arăt pe toate. Câteodată arăt pe Instagram vânătăile sau, nu știu, juliturile. Acum am parte de un antrenament intens pentru o emisiune TV. Mă accidentez, mă julesc, dar am o ambiție foarte mare. Știu, în primul rând, să cad. E ciudat, dar am antrenament la căzături, mă antrenez cu Petrișor de 15 ani. Țin la durere”, a explicat.

„La acea căzătură, la videoclip, pentru mine, în momentul în care se întâmplă o priză sau o căzătură, timpul se dilată. Știam că urmează să cad, dar știam și că cei patru băieți care mă țineau mă vor prinde. Într-adevăr, m-au prins exact înainte să dau cu fața de pământ”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!