Scrisoarea unei soții către amanta soțului

De Amelia Matei pe 28 august 2015
O femeie care a aflat că este înșelată de soțul ei s-a gândit să îi trimită amantei o scrisoare în care să își verse furia. Textul a fost postat pe Facebook-ul personal și a devenit viral.

„Multumesc, Jennifer,

Pentru că ai lăsat urme de mușcături pe pieptul soțului meu noaptea trecută. Nu, chiar îți mulțumesc sincer! Nu ai idee de ce coșmar ne-ai salvat pe mine și pe copii. Pentru a te răsplăti pentru serviciile oferite, ți-l ofer pe soțul meu, îl poți păstra. Înainte să îți iei premiul, ține cont de următoarele reguli:

1. Îl vei susține financiar!

Spun asta pentru că avem doi copii împreună (dar știai asta deja), iar asta înseamna că trebuie să renunțe la o sumă considerabilă din salariul său, pentru a-i întreține așa cum merită. Te rog să nu uiți că, din moment ce m-a ținut acasă în ultimii 11 ani, pentru a fi o mama bună, îmi va plăti și pensie alimentară. Uită, deci, de banii lui, pentru că sunt ai mei toți!

2. Va trebui să îi cumperi o garderobă nouă!

Vezi tu, după ce a ieșit azi dimineață din dușul nostru (al meu), ud leoarcă și gol, am văzut urmele dragostei tale. Exact în acel moment, o imensă gaură neagră a apărut în casa mea și i-a absorbit aproape toate hainele. Din această cauză, va veni la tine aproape dezbrăcat (norocoaso). Partea bună este că îl poți îmbrăca cum vrei. Fă-ți de cap și cumpără-i o lesă și niște haine din latex sau o rochie drăguță, dacă tot ești la acest capitol.

3. Va trebui să renunți la el în fiecare weekend!

În această perioadă, va fi ocupat cu vizitele copiilor săi. Din moment ce a recunoscut deschis (în fața mai multor oameni), că ești doar o `femeie ușoară, proastă și bețivă`, pe care a cunosct-o într-o casă de toleranță, nu vei avea voie să îmi vizitezi copiii, pentru siguranță. Doar ca să știi, acesta este și motivul pentru care vizitele sale vor fi limitate (și chiar supravegheate). Până la urmă, ce căuta într-o casă de toleranță?

4. Nu vei avea o viață sexuală normală!

Da, stiu că nu ai făcut dragoste cu el noaptea trecută. De când s-a rănit la spate, în urmă cu 4 ani, nici bărbăția lui nu mai funcționează bine. Foarte rău pentru tine, pentru că înainte de asta făcea cel mai bun sex, făceam dragoste tot timpul. Apropo, nu, nu poate fi reparat! Este o vătămare a nervului, drăguță, trebuie să accepți!

5. Nu mi-l vei înapoia!

Nu îl voi primi! A încurcat-o când te-a atins! Am fost o soție bună și avea ceva frumos! Nu fi surprinsă că nu te vei ridica la nivelul meu, pentru că nu o vei face, iar din această cauză te va face să te simți mizerabil!

6. Te va învinovăți pentru toate astea!

Mi-a recunoscut, cu lacrimi în ochi, că ai spus, chicotind: `sper că soția ta va vedea urmele`. Nu știu dacă chiar ai spus-o. Sincer, nu îmi pasă. Totuși, în caz că ai spus-o, dorința ta s-a îndeplinit. Am văzut, iar el este nervos din cale-afară! Este atât de nervos că ai făcut acel comentariu, încât atunci când l-am pocnit peste ochi, mi-a cerut scuze. Da, știu că violența nu este bună și, să fiu sinceră, nu am mai rănit pe nimeni până acum. Cu toate acestea, nu îmi pare rău că am făcut-o și dacă aș putea da timpul înapoi, aș ținti mai jos.

7. Aceasta nu este o regulă, ci mai degrabă o avertizare prietenoasă!

Mă voi asigura că voi lua cât voi putea din timpul său, cu cele mai meschine scuze, pentru a mă răzbuna pe tine. Hobby-ul meu va fi să te rănesc pe tine în aceeași măsură în care sunt răniți copiii mei acum. Te rog să fii conștientă că va accepta, se va confrunta cu asta ani de zile, zâmbind. Am fost cu el 11 ani, îl știu mai bine. Da, găsesc acțiunile mele justificate. Doar în caz că te întrebai!

Așa că îți mulțumesc, Jennifer, femeie ușoară, proastă și bețivă, de la casa de toleranță, care a lăsat urme pe pieptul lui noaptea trecută, pentru că mi-ai arătat că 11 ani și 2 copii nu reprezintă o problemă pentru tine. Te aplaud pentru un bărbat bine câștigat!

Este al tău în totalitate”, a scris femeia pe Facebook, potrivit idealistrevolution.org. Textul său a primit mii de comentarii și share-uri și a fost răspândit în toată lumea.

Sursa foto: 123rf.

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie

De ce fiica lui Mark Zuckerberg crede că tatăl ei lucrează la o librărie