Remediul care desfundă arterele și scade colesterolul

De Amelia Matei pe

Grăsimea care se depune pe pereții arterelor este extrem de periculoasă, deoarece crește riscul apariției bolilor cardiovasculare. Vezi cum o poți elimina.

Un amestec din trei ingrediente topește grăsimea depusă pe pereții arterelor, potrivit healthylifetricks.com. Usturoiul, lămâia și ghimbirul sunt super-alimente, iar când sunt combinate, au efecte miraculoase asupra organismului. Printre beneficiile lor se numără desfundarea arterelor, scăderea colesterolului rău, întărirea sistemului imunitar și tratarea infecțiilor și a răcelilor. În plus, acest elixir curăță ficatul și previne apariția bolilor cronice. Ține, însă, cont că orice tratament trebuie discutat cu medicul de familie, așa că fă-i o vizită, înainte să încerci acest remediu.

Cum îl prepari

Pentru acest remediu ai nevoie de:

  • 4 căpățâni de usturoi.
  • 4 lămâi cu coajă.
  • O rădăcină mică de ghimbir, de 3-4 cm, sau două linguri de pudră de ghimbir (opțional)
  • 2 litri de apă.

Spală lămâile, taie-le în bucăți mici și pune-le în blender, alături de usturoiul curățat și de ghimbir, dacă folosești. Amestecă-le până când obții o pastă omogenă, apoi mută compoziția într-un bol din metal, în care trebuie să adaugi doi litri de apă. Pune recipientul pe foc și lasă-l până în momentul în care începe să fiarbă. După ce s-a răcit, strecoară lichidul și păstrează-l într-o sticlă.

Este indicat să bei zilnic 200 de ml din acest suc, cu două ore înainte de masă sau pe stomacul gol. Înainte să consumi băutura, trebuie să o agiți bine.

Sursa foto: Shutterstock.

Vezi și de ce este recomandat să bei ceai de ghimbir

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO