Sex: 5 greşeli stupide din cauza cărora poţi rămâne însărcinată

De Mia, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 11:28
Sex

Aţi consumat prea multe băuturi alcoolice şi aţi uitat de preservative sau poate era momentul prea încins şi ţi-a fost ruşine să pomeneşti de protecţie… Poate nu au făcut pastilele anticoncepţionale sau metoda calendarului a dat greşi… În urma oricărui gest negândit înainte te poţi trezi cu o sarcină nedorită, în urma căreia tot corpul tău are mai multe de suferit. Vezi ce greşeli ar trebui să evitaţi:
Poziţii „speciale”
Dacă faceţi sex în anumite poziţii – de exemplu în picioare – tu nu poţi rămâne însărcinată. De fapt nu există o poziţie sexuală care să prevină o sarcină nedorită, aşa cum nu există nicio poziţie care să ajute spermatozoizii să ajungă mai uşor la ovul. De fapt, poziţia în care stai şi în care faceţi sex nu are legătură cu drumul lichidului seminal înspre trompele tale uterine.
Lubrifiantul nepotrivit
Dacă amestecaţi prezervativele cu lubrifiantul potrivit, acesta ar putea distruge latexul şi… ajungeţi la ce nu vă doriţi. Dacă vreţi să le combinaţi pe cele două, cumpără un lubrifiant pe bază de apă şi nu unul pe bază de ulei sau pe bază de petroleum.
Sex: Ce înseamnă o partidă bună pentru tine?
Desfaci prezervativul cu dinţii
Sigur, în filme poate părea un gest super-sexy, dar în realitate dacă faci asta s-ar putea să ciupeşti prezervativul cu dinţii, să-l spargi şi ştii ce se întâmplă mai departe. De asemenea, nu folosi nici cuţite sau foarfeca, ci ambalajul a fost creat astfel încât îl poţi rupe foarte uşor cu degetele.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!