Sex: Cu ce fel de bărbaţi nu ar trebui să te culci

De Mia, pe
Sex

Arată bine, îţi arată că te vrea şi tu eşti tot mai tentată să ajungi între cearceafuri cu el. Totuşi, există şanse destul de mari să regreţi mai târziu alegerea făcută. Iată ce fel de bărbaţi ar trebui să eviţi:
Cel din club
Flirtaţi în club într-o noapte înceţoşată de aburii alcoolului. E şi întuneric, aşa că oricum arată mult mai bine decât ţi-ai imagina, vă înţelegeţi bine, râdeţi şi dansaţi împreună. Ar trebui să mergi mai departe sau să rămână un flirt distractiv? Dacă petreceţi noaptea împreună, de dimineaţă s-ar putea să vezi că de fapt nu e chiar bărbatul pe care ţi l-ai imaginat. Cel mai bine în această situaţie este să-i dai numărul tău de telefon şi vedeţi ce se întâmplă mai departe.
Cel de la birou
Te-ai îndrăgostit de el şi ţi se pare că este cel mai frumos şi mai deştept bărbat care a călcat vreodată în biroul tău. Mereu are un compliment sau o glumă pregătită pentru tine, dar dacă mergi mai departe şi ajungi să te culci cu el, s-ar putea ca situaţia dintre voi să se schimbe radical şi să devină jenantă. Nu ar trebui să amesteci plăcerea cu afacerile şi nu are rost să îţi pierzi concentrarea de la birou sau chiar să te trezeşti că toată lumea află ce s-a întâmplat între voi.
Sex: Cum îşi poate da seama că ai mimat orgasmul
Cel pe care nu te poţi baza
Câteodată te sună, alteori uită. Unele întâlniri sunt grozave, în timp ce alte dăţi parcă nu te simţi la fel de bine. Nu este un bărbat care să inspire încredere, dar continui să faci sex cu el pentru că există o chimie extraordinară între voi. Ar trebui să termini semi-relaţia aceasta pentru că în primul rând ţie nu îţi face bine. În plus, poţi găsi alt bărbat, pe care să te poţi baza.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!