Fanteziile sexuale îţi îmbunătăţesc viaţa de cuplu. Află cum!

De Mia, pe
Sex

În orice relaţie sau căsnicie există anumite perioade în care sexul cade pe ultimul loc în lista lucrurilor „de făcut”. Motivele pot fi zeci, dar cel mai important este să treceţi împreună peste ele şi să nu le lăsaţi să vă îndepărteze unul de celălalt.
Într-un fel, te poţi gândi la fanteziile erotice ca la o jucărie sexuală pentru minte. Se ştie deja că creierul este cel mai mare organ sexual, aşa că nu uita să începi preludiul cu el, de fiecare dată. Imaginaţia ta este un „motor” foarte puternic ce poate conduce dorinţa sexuală, ce poate face sexul din monoton şi mereu la fel în atrăgătos şi incitant. Una dintre cele mai rapide metode de a te excita este să îţi construieşti propriile fantezii.

Tipuri de fantezii

Unele fantezii erotice pot fi satisfăcătoare doar pentru o perioadă scurtă de timp, iar după ce o pui în aplicare (fie în viaţa reală, fie o inchei tot în imaginaţie) nu mai revii la ea. Pe când altele, pot pleca de la simple idei şi pot ajunge adevărate fantasme complexe, bogate şi foarte excitante. O fantezie durează destul de mult până să poţi ajunge la orgasm.
În plus, ca şi în cazul poziţiilor sexuale, fiecare persoană are câteva fantezii preferate. Oricum, fanteziile sexuale diferă de la om la om, fiind influenţate de genetică, apetit sexual, modul în care am fost crescuţi de părinţi, credinţele religioase şi propriul cod moral.

Diferenţa dintre femei şi bărbaţi

Femeile au adesea o imaginaţie mai bogată decât partenerii lor, astfel că fanteziile lor de dragoste sunt mai complicate, mai bogate, cu introducere, desfăşurare, punct culminant şi încheiere. Femeile au nevoie de preludiu şi când îşi imaginează asta, au nevoie de o astfel de stimulare pentru a se excita, ca apoi să poată „desfăşura acţiunea” până la orgasm. În cazul bărbaţilor, lucrurile sunt mai simple – ei trec direct la acţiune.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!