Dragoste şi sex: Cum să NU te desparţi de iubitul tău

De Adina Radu, pe
Sex

Despărţirile sunt dureroase şi neplăcute, atât pentru cel care a luat decizia şi mai ales pentru cel care primeşte vestea. Dar modul în care te desparţi de cineva este important, mai ales dacă aţi avut o relaţie de lungă durată, în care aţi investit mult şi e rost de multă durere…
Acum eşti, acum nu mai eşti
Aceasta este o metodă aleasă de laşi. Sunteţi bine-mersi într-o relaţie, merge bine, când tu te hotărăşti deodată că nu mai vrei să vă mai vedeţi. Şi dispari din peisaj. Nu mai răspunzi la telefon, nu-i mai răspunzi la mesaje, pe Facebook l-ai şters de la prieteni şi tot aşa. Ei bine, aceasta este o metodă urâtă să te desparţi de cineva, iar persoana aceea poate rămâne cu traume, neştiind cu ce anume a greşit de a meritat un astfel de comportament din partea ta.
SMS-ul
Nu mai vrei să mai fiţi împreună şi nu crezi c-ai suporta să-l mai vezi la faţă nici măcar o secundă. Atunci te gândeşti să-l eviţi, dar să nu fi nici cea care dispare pur şi simplu din peisaj. Aşa că îi dai un mesaj sec, din care el trebuie să înţeleagă ce trebuie şi gata. La fel, este urât să te comporţi altfel şi cu siguranţă nu te-ai simţi bine dacă tu ai fi cea care primeşte SMS-ul.
Sex: 7 tipi de care trebuie să te desparţi acum
Nu e chiar o despărţire, dar este
O persoană care nu are destul curaj să se despartă de partener, probabil îi va spune că nu e chiar o despărţire ce se întâmplă între ei. E ca o pauză şi… poate cândva „ne vom împăca”. Este urât să faci aşa ceva şi în niciun caz nu eşti o persoană mai bună dacă îl laşi să spere în continuare. Mai bine îi transmiţi adevăratele tale sentimente şi apoi fiecare merge mai departe pe drumul său.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!