Prințul Harry și Meghan Markle, primele fotografii oficiale care marchează logodna

De Amelia Matei pe 21 decembrie 2017
Casa regală britanică a publicat un set de trei fotografii cu Prințul Harry și viitoarea sa soție, Meghan Markle, care marchează logodna lor. Cei doi îndrăgostiți urmează să se căsătorească pe 19 mai 2018, la Castelul Windsor.

Fotografiile au fost realizate de fotograful Alexi Lubomirski la începutul săptămânii, în Frogmore House.  Fost asistent al fotografului Mario Testino, acesta a devenit celebru după ce a fotografiat-o pe mama lui Harry, Prințesa Diana.

Printul Harry si Meghan Markle - Logodna 1

Printul Harry si Meghan Markle - logodna 2

Lubomirski le mulțumește viitorilor Duci de Sussex și spune că a fost o onoare, dar și un imens privilegiu de a fi părtaș și martor la povestea lor de dragoste.

„Nu pot să mă abțin și să nu zâmbesc când mă uit la fotografiile pe care le-am făcut atunci, pentru că ei erau atât de fericiți împreună”, a declarat Alexi Lubomirski.

Prințul Harry (33 de ani), al cincilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, și Meghan Markle (36), fostă actriță americană cunoscută îndeosebi pentru rolul din „Suits”, și-au anunțat logodna pe 27 noiembrie 2017.

Zilele trecute, cuplul a particilat la tradiționala masă de Crăciun, alături de ceilalți membrii ai Familiei Regale. Masa festivă este organizată anual, în această perioadă, fiind invitați, de regulă, chiar și cele mai îndepărtate rude ale Reginei.

Printul Harry si Meghan Markle 4

Citește și – Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc atât de curând

Citește și – 8 lucruri pe care trebuie să le știi despre Meghan Markle, viitoarea Ducesă de Sussex

Foto – Northfoto

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton