Ingrediente naturale pentru răsfăţul pielii şi părului

De Unica.ro pe

Nu-ţi permite timpul să petreci o zi la un centru spa? Mai poţi totuşi să ai parte de un tratament dulce acasă. Mierea de albine naturală a fost folosită că produs de…
înfrumuseţare încă de pe vremea Cleopatrei şi continuă să fie folosită şi în zilele noastre incorporată în produsele pentru păr şi piele preparate acasă sau gata fabricate.

Mierea, prin proprietăţile sale, poate să atragă şi să reţina umiditatea. Proprietatea pielii de a rămâne umedă (sau hidratata) reprezintă un factor de o importanţă majoră în capacitatea acesteia de a-şi menţine fineţea, delicateţea şi elasticitatea pielii.  

Odată cu îmbătrânirea pielii, sau din momentul în care a fost expusă la factorii dăunător ai mediului înconjurător şi ai agenţilor chimici, această îşi pierde capacitatea de a mai reţine apa; pielea devine uscată şi poate avea un aspect zbârcit.
 
Proprietăţile hidratante naturale ale mierii o fac să fie ideală pentru a fi folosită în produse destinate catifelării pielii chiar şi pentru femeile însărcinate. Iar din acest motiv poate fi utilizată pentru produse destinate pielii sensibile.

Foto: Shutterstock

Citeşte continuarea pe utilecopii.ro Ingrediente naturale pentru răsfăţul pielii şi părului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro