Creaţiile Tahir Sultan, acum şi în Romania

De Cristina Popa pe

Ţinutele semnate Tahir Sultan vor fi disponibile şi în România la un nou concept store on-line autohton, Tuxedo Confessions, care se va lansa în cursul lunii aprilie.
După  o specializare în modă la Colegiul de Artă şi Design Central Saint Martins din Londra şi un internship oferit de John Galliano, designerul kuweitian şi-a deschis propria afacere şi s-a făcut remarcat în întreaga lume.

Inspirat  mai degrabă de imperfecţiune decât de frumuseţe, creaţiile sale ies în evidenţă prin imbinarea surprinzătoare dintre funcţionalitatea tipic pieselor pret-a-porte occidentale  şi artificii de design ce amintesc de fantezia poveştirilor orientale.

Conceptul Tuxedo Confessions este acela de a reuni tineri designeri talentaţi de pretutindeni, creţii speciale şi cărţi de profil.

Primele 50 de comenzi care vor fi făcute pe site vor fi însoţite de un papion roz din seria limitată creată exclusiv pentru lansare.

Rezervarea unui papion roz pentru prima comandă se poate face printr-un email. info@tuxedoconfessions.com. Toate persoanele care îşi rezervă un papion roz vor fi notificate prin email în momentul în care Tuxedo confession se va lansa.

Descoperă câteva piese din colecţia Tahir Sultan pentru primăvară/vară 2009 în galeria foto de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro