„Sexual Philosophy” by Eugenia Enciu

De Andra Pecingina, pe

Atelier Eugenia Enciu a lansat o nouă colecţie în serie limitată, de data aceasta de lenjerie intimă. Colecţia, intitulată „Sexual Philosophy”, creează o imagine senzuală a femeii…
…rafinată prin liniile şi culorile folosite.

„Sexual Philosophy” conţine combinezoane şi body-uri din lycra, piele, bumbac şi dantela, combinaţii de animal prints şi mult negru elegant. Noua linie de lenjerie de corp lansată suprinde datorită multifuncţionalităţii produselor. Body-urile pot fi purtate atât cu decolteul adânc, cu bretelele aşezate în formă de X pe spate, cât şi cu decolteul pe faţă, dezvăluind astfel două interpretari şi două imprimeuri diferite pentru acelaşi produs. Lenjeria imaginată de Atelier Eugenia Enciu are o croială provocatoare şi evidenţiază formele feminine, dar este deosebită prin faptul că poate fi purtată pentru a contura vestimentaţia modernă.

Lenjeria devine în concepţia Eugeniei Enciu o adevărată piesă de rezistenţă. Urmărind tendinţele în moda internaţională observăm atracţia creatorilor pentru materiale preţioase, semitransparente, şi croieli deconstruite. Toate acestea permit femeii orice fel de suprapuneri în care lenjeria de corp este purtată şi expusă în afara cadrelor intime.

Recomandarea creatoarei: „O rochie mini din bumbac şi dantelă, o pereche de colanţi, un costum din lycra strâmt pe corp, o pereche de pantaloni evazaţi, bretele, un basc frantuzesc şi jocul continuă până noaptea târziu când tot ce mai rămâne este doar „Sexual Philosophy”..”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!