Melania Trump copiază stilul vestimentar al altei soții de președinte

De Mihaela Dobre pe
După ce a apărut la ceremonia de învestire a soțului său într-un costum bleu-ciel, cu bolero și rochie, semnat Ralph Lauren, criticii au notat că ținuta Melaniei Trump a fost inspirată de o altă fostă Primă Doamnă.

Citește și – Stilul vestimentar al Melaniei Trump, o altfel de Prima Doamnă

În 1961, Jackie Kennedy a purtat o ținută extrem de asemănătoare cu cea a Melaniei, la învestirea lui John F. Kennedy.

Presa americană a scris mult pe seama acestui subiect după ceremonia de investire din 20 ianuarie, când Donald Trump a devenit official cel de-al 45-lea președinte al SUA. Culoarea din ținuta Melaniei a fost identică cu cea a costumului Oleg Cassini, pe care Jackie Kennedy, soția celui de-al 35-lea președinte american, l-a purtat în urmă cu zeci de ani.

Mai mult, Melania Trump a declarant în timpul campaniei soțului său că „vreau să fiu o Primă Doamnă tradițională, la Betty Ford sau Jackie Kennedy. O să îmi sprijin soțul cu tot ce este nevoie”.

Zilele trecute, actuala Prima Doamnă a fost surprinsă într-o altă ținută parcă trasă la indigo cu cea a lui Jackie Kennedy. În timp ce cobora din avion pe Aeroportul Internațional Palm Beach, Melania Trump a fost văzută purtând o pereche de pantaloni albi, largi, o cămașă neagră și ochelari de soare supradimensionați, un outfit foarte asemănător cu cel pe care l-a purtat Jackie Kennedy pe Aeroportul West Palm Beach, în anul 1973.

Aceasta nu este prima dată când Melania Trump copiază o Primă Doamnă. În timpul campaniei soțului ei, Melania a fost acuzată că a plagiat un discurs de-al lui Michelle Obama.

Melania este cea de-a treia soție a lui Donal Trump. Cei doi sunt căsătoriți din 1998 și au împreună un băiat.

Citește și – Lecții de stil de la Jackie Onassis

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență